Maksulliset korjaussarjat suututtivat Fallout 76 -pelaajat / Uutiset / pelaaja.fi

Maksulliset korjaussarjat suututtivat Fallout 76 -pelaajat

8.04.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Fallout 76:n kohujen täyttämä taival on saanut jälleen uuden käänteen.

Bethesda paljasti äskettäin suunnitelmansa Fallout 76:n seuraavan päivityksen varalle. Blogipäivityksessään studio kertoo tuovansa verkkopeliin uusia korjaussarjoja, joilla kuluneet tai rikkinäiset varusteet voi palauttaa käyttökuntoon kädenkäänteessä. Korjaussarjoja on luvassa kahdessa eri versiossa. Tavalliset korjaussarjat, joilla esineet palautuvat täyteen kuntoon, ovat saatavilla pelin sisäisellä Atom-valuutalla, jota voi saada palkintona tai ostaa oikealla rahalla. Parannettuja korjaussarjoja taas on saatavilla näillä näkymin vain ilmaisena palkintona pelin haasteiden suorittamisesta.

Fallout 76 -yhteisössä uutinen on otettu vastaan jyrkästi. Korjaussarjoilla on selkeitä pelillisiä vaikutuksia, sillä nykytilanteesta poiketen rahaa käyttäneet pelaajat voisivat jatkossa korjata varusteensa taistelun tuoksinassa. Nykyisellään pelaajien on mentävä työpajalle korjaamaan varusteitaan pelimaailmasta kerättyjä esineitä hyödyntäen. Pelaajat kokevat Bethesdan myös pyörtäneen puheitaan Fallout 76:n mikromaksujen osalta. Bethesda-pomo Pete Hines kommentoi lokakuussa, etteivät Fallout 76 -pelaajat voisi ostaa oikealla rahalla pelillistä etua antavia esineitä.

-Ihmiset voivat käyttää rahaa haluamiinsa asioihin, jos heillä ei ole tarpeeksi Atomeita, Hines kommentoi Gamespot-julkaisulle antamassaan haastattelussa.

-Se ei kuitenkaan tarkoita, että he pelaavat paremmin muita pelaajia vastaan, koska he käyttivät rahaa. Se ei tarkoita maksamalla voittamista. Eikä se tarkoita loottilaatikoita.

Lähde: Eurogamer, Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En voi ymmärtää miten tätä haisevaa sontaläjää voidaan saada vielä haisevammaksi. Joka kerta kun pelistä jotain lukee niin entistä pahemmaksi peli tuntuu menevän. Vähän kuin tien reunassa näkisi ällöttävän mädäntyneen ruumiin ja joka kerta kun sitä tikulla vähän sohii niin paljastuu vielä oksettavampaa aistielämystä.

Lähtötilannekin oli niin "herkullinen" kuin Fallout, joka on tunnettu bugisuudestaan, joten mädäntynyt ruumis lienee hyvä vertaus senkin puolesta.

Samaan aikaan esim. No Man's Sky korjataan niin, ettei sitä enää tunnista samaksi peliksi joka se oli julkaisussa. Samoin Ubisoft on tukenut pelejä, jotka eivät alussa olleet ehkä niin toimivia ja on pikku hiljaa parannellut niitä sen verran hyviksi, että pelaajamäärät on nousseet merkittävästi alkuajoista. Siege ja For Honor ainakin on käsittääkseni näin tehneet.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Pitäähän se Fallout 76 saada takaisin parrasvaloihin kun Anthem on meinannut varastaa kaiken huomion viime viikkoina....Bethesdalla varmaan ajatellaan ettei huonoa julkisuutta ole olemassakaan.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Vaikka olenkin inhonnut tätä peliä alusta alkaen ja Bethesdan nykymenoa niin meinasin jo harkita että ostan tämän kun oli niin halvalla ja kun olen kaipaillut jotain uutta rakentelu-selviytymis peliä. Mutta onneksi se hetkellinen mielenhäiriö meni ohi enkä ostanut tuota kikkaretta.

Nostoja