Maksuseinämä katoaa Xboxien suosituista viihdesovelluksista! / Uutiset / pelaaja.fi

Maksuseinämä katoaa Xboxien suosituista viihdesovelluksista!

13.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Microsoft on muovamaavassa tapaa, jolla se tarjoaa sovelluksia pelaajien käyttöön Xbox Livessä. Yhtiö on nyt vahvistanut, että alkaen kesäkuusta se kaataa viimein sekä Xbox 360:llä että Xbox Onella maksumuurin suosituimmista viihdesovelluksistaan.

Jatkossa mikäli konsolillaan haluaa siis katsoa esimerkiksi YouTubea tai Netflixia, ei käyttäjiltä tulla vaatimaan enää Xbox Live Gold -jäsenyyttä. Taktiikka vastaa hieman Sonyn PlayStation 3:lla ja 4:llä käyttämää vastinetta, jossa vastaavat sovellukset ovat usein myös avoimia, vaikkei PlayStation Plus -jäsenyyttä käyttäjältä löytyisikään.

Myös sovellukset ja toiminnat, kuten Internet Explorer ja Twitch-lähetykset, aukeavat nekin täysin kaikkien käyttöön. Esimerkiksi pelien pelaaminen netissä sen sijaan vaatii edelleen kuitenkin Gold-jäsenyyden.

Kaavion Xbox Liven uusista järjestelyistä voi katsastaa ohesta. Yläosasta löytyy Xbox Live Gold -jäsenyyden vaativat ominaisuudet ja sovellukset, kun taas alla on kaikkien saatavilla olevat hienoudet.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

En edes muista koska viimeksi olisin tipahtanut hopeajäseneksi :)

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ihan hyvä uutinen tämä on, mutta siitä huolimatta sanoisin sen olevan malliesimerkki lauseesta: "Liian vähän, liian myöhään."

Käyttäjän FatTepi kuva
FatTepi
Lainaus käyttäjältä YritaEdes

Ihan hyvä uutinen tämä on, mutta siitä huolimatta sanoisin sen olevan malliesimerkki lauseesta: "Liian vähän, liian myöhään."

Mutta parempi myöhään kun ei koskaan? Eikö? :)