Maltti on valttia: Mirror's Edge -sarjan odotettu paluu lykkääntyy kuukausilla / Uutiset / pelaaja.fi

Maltti on valttia: Mirror's Edge -sarjan odotettu paluu lykkääntyy kuukausilla

30.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Electronic Arts on päätynyt lykkäämään Mirror's Edge Catalystin julkaisua. Pelin kotisivuilla julkaistun tiedotteen mukaan Mirror's Edge -sarjan uusin osa onkin tupsahtelemassa nyt kauppoihin Amerikassa 24. toukokuuta, kun aiemmin kesällä peliä luvattiin saataville jo helmikuuksi.

Euroopassa uusi tarkka julkaisupäivä lienee nyt 26. toukokuuta, mikäli EA:n tyypilliseen pelijulkaisumalliin ei yllättäen tule seuraavien kuukausien aikana muutoksia.

Syy viivästykseen on aikalailla se vanha ja perinteinen. Electronic Artsin mukaan kehitysaikaa on pidennetty, jotta Catalyst voisi saapuessaan olla niin hyvä kuin vain mahdollista.

– Olemme kehittämässä immersiivisintä sulavilla ensimmäisen persoonan liikkuvuudella ja taistelulla varustettua peliä. Mirror's Edge Catalyst tulee olemaan uudenlainen leikkikenttä syvällisemmällä ja mukaansa tempaavamalla tarinalla  ja haluamme saavuttaa nämä kyseiset tavoitteet parasta mahdollista laatua tarjoten, pelin vanhempi tuottaja Sara Jansson kirjoittaa.

Lähde: Mirror's Edge (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Yhyy, menee siis ensi syksyyn tämän pelaaminen. Koska kesä. Hyvä että viimeistelevät rauhassa mutta ikävä juttu.:(

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Voi h***o!

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Hyvä, helmikuu on jo nyt ihan tappokuukausi. Deus Ex, Xcom 2, Street Fighter V...

Käyttäjän Squalo FIN kuva
Squalo FIN

Parempi näin jos tarvitsevat lisää aikaa pelin kanssa. Saan ehkä tuohon mennessä pelattua ensin Withcerinkin pois alta :P

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hyvä! Pelit vaan valmiiksi ennen julkaisua. Muutenkin ihan tarpeeksi pelattavaa alkuvuodesta, joten tämä on hyvä uutinen. Pelaan tätä mielelläni koko kesän, niin ettei tarvi edes ajatella menevänsä pihalle hikoileen.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Hyvää malttaa odottaa.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä snaketus

Hyvä! Pelit vaan valmiiksi ennen julkaisua. Muutenkin ihan tarpeeksi pelattavaa alkuvuodesta, joten tämä on hyvä uutinen. Pelaan tätä mielelläni koko kesän, niin ettei tarvi edes ajatella menevänsä pihalle hikoileen.

Jos omaa ensimmäisen pelin kaltaisen raikkaan, pirteän tunnelman, ei tarvi käydä happihyppelyillä ulkona. Oli kesä tai talvi.