ManU ja Liverpool uuteen Pro Evolution Soccer 2009:ään / Uutiset / pelaaja.fi

ManU ja Liverpool uuteen Pro Evolution Soccer 2009:ään

23.07.2008 // Kirjoittanut: Riot
35

Toimitus odottaa kuumeisesti PES 2009:n ennakkoversiota, jonka pitäisi saapua meille hyvin pian. Viime vuoden katastrofaalisen suorituksen jälkeen PES-sarjalla on vain yksi suunta - ylöspäin.

PES 2009:stä on alkanut vuotaa tietoa nettiin. Uusia lisensoituja joukkueita ovat Manchester United ja Liverpool FC. Lisensoidut liigat ovat samat kuin viime vuonnakin, joten tällä saralla ei ole taaskaan pystytty tekemään paljoa uudistuksia.

Pelin grafiikan kerrotaan parantuneen jonkin verran, mutta etenkin PES 2008:ssa karmaisevalta näyttäneet nurmikko ja yleisö ovat nyt huomattavasti paremman näköisiä. Ainakin yksi uusi pelitila on luvassa. Uudessa tilassa aloitetaan junnufutaajana ja yritetään päästä hyvien suorituksien kautta parempiin joukkueisiin aina huipulle asti.

Pro Evolution Soccer 2009 julkaistaan PS3:lle, Xbox 360:lle, PS2:lla ja pc:lle lokakuussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jes! Innolla odotellaan! :P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ja ilmestyy wiilekin vai? ainakaan tossa sitä ei lue

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miten niin nurmikko oli niin karmean näköinen?

Käyttäjän Player kuva
Player

Tätä odotetaan.. Toivottavasti tulee huippupeli..

Käyttäjän patePate kuva
patePate

Perkele, ManU ja Maksa-allas, onneksi ei kuitenkaan Tottenham. Melkein paskimmat joukkueet näin Arsenal-fanin perspektiivistä. :p Joka tapauksessa peliä otodetaan innolla kuten jalkapallopelejä aina. Valioliigan pitäisi olla kokonaan lisensoitu ja jättää esim. Erediviesessa olisi vaan pari lisenssillä varustettua tiimiä. Onhan Valioliiga kuitenkin yksi maailman seuratuin liiga.

Käyttäjän Funsize kuva
Funsize

Uusi pelitila kuullostaa mielenkiintoiselta. Ilmeisesti jonkinlainen vastaisku EA:n Be a pro- väännölle. Toivottavasti uudistukset eivät jää kuitenkaan tähän ja PES6:sta mennään pelillisestikin eteenpäin. PES 2008 en edes laske mukaan, koska se oli aivan täyttä paskaa.

Käyttäjän kAmui kuva
kAmui

Tuo uusi pelitila kuulostaa kyllä hyvältä. Toivottavasti toteutetaan kunnolla, eikä tyyliin pelaa peli -> hahmosi parenee -> seuraava peli jne. Jotain pientä jännää sinne väliin, mikä jaksaisi kiinnostaa pidempäänkin. Täytyy harkita josko ostaisi ensimmäistä kertaa PES-sarjan pelin :P

Käyttäjän OnZa kuva
OnZa

Jep jos ny joku vielä ihmettelee miksei Valioliigalisenssiä PES:iin niin minkäs Konami sille voi kun Talectronic Arts (eli take Electronic Arts) on hankkinu yksinoikeuden siihen.

Kaikki yksinoikeusjutut on kyl niin anuksista ja eniten niissä häviää pelaajat.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

FIFA on kumminki parempi. Realistinen eikä mikään surkea ei-lisenssi peli.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Miten niin nurmikko oli niin karmean näköinen?"

Se oli vaan PS3 versiossa joka oli lähes suora käännös PS2 versiosta kun ei olis muuten pyöriny. Boxilla luonnollisesti paljon parempi.

Nostoja