Maailmankuulu laatukellojen valmistaja Tag Heuer on lyöttäytynyt jälleen yhteen Nintendon kanssa ja tuo nyt markkinoille kaksi uutta näyttävää Mario Kart -teemaista kelloa.

Tag Heuer Formula 1 x Mario Kart -mallisto pitää sisällään hieman simppelimmän Cronography-kellon sekä hintavamman Tourbillion Cronograph-kellon. Molemmat aikaraudat on koristeltu Nintendon suositun kilpa-ajopelin innoittamilla kuvilla sekä logoilla.

Cronography-mallin saa itselleen $4 300 hintaan, kun Tourbillionista joutuu taas pulittamaan hulppeat $25 600. Cronographyn tilauksia varten voi ennakkorekisteröityä Tag Heuerin sivustolla sunnuntaihin 17. lokakuuta saakka ja varsinaiset tilaukset avautuvat 20. lokakuuta. Tourbillionin tilauksien avautumispäivää ei ole vielä toistaiseksi ilmoitettu.

Mario Kart juhlisti elokuussa 30-vuotissyntymäpäiviään. Pelisarjan ensimmäinen osa, Super Mario Kart, julkaistiin vuonna 1992 Super Nintendo -konsolille. Vuosikymmenten varrella kilpa-ajelemaan on päästy jo jopa 14 eri pelin voimin.

Alla oleva video esittelee Tag Heuer Formula 1 x Mario Kart -mallistoa.

 

 

Lisää luettavaa