Mario Kart 8 nopenee ja paisuu ensi viikolla – valmistaudu tulevaan videotulvalla! / Uutiset / pelaaja.fi

Mario Kart 8 nopenee ja paisuu ensi viikolla – valmistaudu tulevaan videotulvalla!

15.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Järjestyksessään toinen Mario Kart 8:n laajennus on pian täällä. Huhtikuun 23. päivä peliin voi käväistä eShop-latauskaupan kautta ostamassa DLC Pack 2:ksi kutsutun uutuuspaketin, joka kahdeksaa euroa vastaan tuo peliin niin kolme uutta hahmoa, neljä ajoneuvoa kuin myös kahdeksan lisärataa.

Luottavaisena uuden sisällön laatuun Nintendo on nyt julkaissut YouTube-kanavallaan roiman kasan videoita, jotka käyvät läpi tulevaa sisältöä. Niissä esittelyn saavat yksitellen erityisesti pääosa tulevista radoista, mutta saadanpa osalla videoista myös astetta syvällisempi katsaus myös uutuushahmoihin ja jopa uuteen musiikkin.

Tietysti ilmaiseksi peliin 23. huhtikuuta saapuva 200cc-nopeusluokka on sekin saanut samalla uuden oman trailerin. Siinä Nintendo esittelee osuvasti F-Zero-teemaisella Mute City -radalla, miten vauhdikasta menoa uuden luokan pitäisikään lopulta oikeasti tarjoilla. Hieman syvemmälle asian suhteen menevän videon voi katsastaa myös vielä tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Nintendo se taas floodas sub boxini. Varmaan kohta unsubata Nintendo tai ainakin piilottaa se tuolta tilaus feedistä. Yhdestä DLC:stä tarvi miljoonaa videota uppia.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Kun 200cc saapuu niin olisi kyllä todella hienoa mikäli muutaman kisan *köh*N64 Rainbow Road*köh* pituutta nostettaisiin, ettei kisa ole ohi 30 sekunissa.

Sääli ettei Baby Park tule ikinä näkemään sitä loistoa ja kaaosta mikä sen DD versiossa on.

Käyttäjän Temposaur kuva
Temposaur

"Nopenee" :D

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Jätin tarkoituksella suurimman osan katsomatta, niin saa yllättyä sitten kun kokeilee.

Nostoja