Mario Kart 8 pamahti Wii U:n nopeimmin myydyimmäksi peliksi / Uutiset / pelaaja.fi

Mario Kart 8 pamahti Wii U:n nopeimmin myydyimmäksi peliksi

2.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Wii U:lle viime viikolla saapunut Mario Kart 8 ei ole tyytynyt olemaan nopea vain virtuaalisilla kilparadoilla. Nintendo on ilmoittanut, että ensimmäisen viikonloppunsa aikana peliä myytiin ympäri maailmaa yhteensä 1,2 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä Wii U:n tähän asti nopeimmin kaupaksi menneen pelin.

Mario Kart 8:n varhainen vastaanotto osoittaa, että Wii U:n parhaat päivät ovat vasta edessä päin. Tämän vuoden E3 on enää vain päivien päässä ja se on täynnä asiaa Nintendon alustoille saapuvista tulevista peleistä, Amerikan Nintendon pomo Reggie Fils-Aime iloitsee.

Mario Kart 8:n saaman hyvän vastaanoton myötä Mario Kart -pelejä on mennyt nyt kaupaksi maailmalla yhteensä kaikkiaan yli 100 miljoonaa kappaletta. Sarjan menestynein osa on ollut Mario Kart Wii, jota on kaupattu tähän mennessä huimat 35,53 miljoonaa kappaletta.

Muiden Mario Kart -pelien myynnit näyttävät Nintendon tilastojen mukaan seuraavilta:

  • Super Mario Kart (SNES) - 8,76 milj.
  • Mario Kart 64 (N64) - 9,87 milj.
  • Mario Kart Advance (GBA) 5,91 milj.
  • Mario Kart: Double Dash!! (GC) 6,88 milj.
  • Mario Kart DS (DS) 23,56 milj.
  • Mario Kart 7 (3DS) - 9,62 milj.

Lähde: Nintendo of America

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Todella positiivisia lukuja.

Käyttäjän jani kuva
jani

Hieno ja odotettu uutinen. Mario Kart 8 on loistava peli. Visuaalisesti myös häkellyttävän nätti.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Mahtava uutinen ja toivottavasti jatkaa samaan tahtiin! Nyt vaan odotellaan itse konsolin myyntilukuja!

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Olikin jo uutista että Wii U myynnit kasvaneet 666% britanniassa tämän julkaisun johdosta *tirsk*

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Bujaaaa!

Käyttäjän frozen kuva
frozen

olipa yllätys että nintendo fanit on odotellu vain nintendon omia peliä ja sitten third party pelit ei myy mitään :)

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä frozen

olipa yllätys että nintendo fanit on odotellu vain nintendon omia peliä ja sitten third party pelit ei myy mitään

No mitä muuta sille Nintendolle nyt sitten odottaa muutakaan kuin nintendon omia pelejä, jos kolmansilla osapuolilla ei tunnu olevan alustaa kohtaan mitään kiinnostusta ja multiplätterit kaikki hommaa jo muille laitteille. Jos meno jatkuu näin sulavana ja hyvän näköisenä ei allekirjoittaneella ole valittamista koska sehän vain tarkoittaa että niitä kolmansiakin osapuolia alkaa sitten kiinnostaa tehdä yksinoikeuksia. Jos ei niin konsoli itsessään oli suhteessa niin halpa ettei ole väliä vaikka jäisikin vain nintendon omien pelien pelaamiseen.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman
Lainaus käyttäjältä frozen

olipa yllätys että nintendo fanit on odotellu vain nintendon omia peliä ja sitten third party pelit ei myy mitään

Tai ihan yksinkertaisesti laatupelien fanit. Jos vaikkapa The Last of Us myy pleikkarilla hyvin, niin onko se "Naughty Dog fanien" ansioita? Ei, hyvä ja hyvin markkinoitu peli myy erilailla mitä huonosti markkinoitu third party multiplattarihuttu, kai tämä nyt on ihan selvää. Mario Kart 8:aa ei tarvitse pelata kovinkaan kauaa huomatakseen, että kyseinen julkaisu on laadullisesti aivan omassa luokassaan ja kaiken lisäksi äärimmäisen suositun pelisarjan jatko-osa.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Olikin jo uutista että Wii U myynnit kasvaneet 666% britanniassa tämän julkaisun johdosta *tirsk*

Deal with the Devil? :D Mutta hienoa toki, että konsolikin myy. Ehdin testata tätä vain yksin pikaisesti viikonloppuna, mutta hauskalta vaikutti, ja on varmasti kavereiden kanssa hyvää hupia :) Kai me suomalaisetkin sitten saamme sen ilmaisen pelin?

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes
Lainaus käyttäjältä Provenmental

Kai me suomalaisetkin sitten saamme sen ilmaisen pelin?

Näinhän ne lupailivat, eli kymmenestä vaihtoehdosta saa valita yhden ilmaisen. Eikä ole väliä ostaako pelin fyysisenä vai digitaalisena. Vaihtoehtoina esimerkiksi Zelda Wind Waker HD, Pikmin 3 ja Monster Hunter 3 ULTIMATE. Kannattaa huomioida että koodi peliin toimitetaan vasta elokuussa, että ei lähde sen perään vielä intoilemaan. Mutta kyllä se sieltä tulee, kunhan muistaa MK8:n käydä rekisteröimässä.

Lainaus käyttäjältä frozen

olipa yllätys että nintendo fanit on odotellu vain nintendon omia peliä ja sitten third party pelit ei myy mitään

Third-Partyjen pelitkin kyllä nostavat siitä myyntiään, kunhan Nintendo on tehnyt tarpeeksi kovan pohjatyön. Se näkyy jo nyt MK8:n julkaisun myötä sillä tavalla, että esimerkiksi jenkeissä Watch_Dogs ja Bayonetta 2 ovat nousseet ennakkotilauslistoilla Top 30:een. Siellähän ei Wii U:n pelejä ole liiemmin näkynyt Nintendon omia isoja julkaisuja lukuunottamatta, ja veikkaanpa että E3:n jälkeen Wii U:sta nousee pienimuotoinen hype.. jopa muidenkin kuin "Nintendon HC-fanien" osalta. Ai todisteitako pitäisi esittää moiselle väitteelle? No ei muuta kuin odottelemaan vain sitten ensi viikolla alkavia E3-messuja..