Mario Kart Live: Home Circuit paljastui – yhdistä videopelaaminen ja todellisuus omilla Mario Kart -radoillasi / Uutiset / pelaaja.fi

Mario Kart Live: Home Circuit paljastui – yhdistä videopelaaminen ja todellisuus omilla Mario Kart -radoillasi

3.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Mario Kart Live: Home Circuit, Mario Kart, Switch, Nintendo,

Nintendo on paljastanut uuden erikoisen Mario Kart -kokemuksen Super Mario Bros. -sarjan 35-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Kokemus kantaa nimeä Mario Kart Live: Home Circuit, ja se julkaistaan Switchille 16. lokakuuta.

Home Circuitilla tavanomainen Mario Kart -toiminta tuodaan osaksi oikeaa maailmaa. Pelissä pelaaminen tapahtuu käyttämällä nimittäin fyysistä Switchin avulla ohjattavaa Mario-kiituria, joka on varustettu toimintaa seuraavalla kameralla. Mukaan pakettiin kuuluu myös joukko kiiturin havaittavissa olevia portteja, joita järjestelemällä omaan kotiinsa voi luoda omia kisailtavia Mario Kart -ratoja.

Pelaaminen on mahdollista niin yksikseen tekoälyä vastaan kuin maksimissaan neljän pelaajan kanssa, jos hallusta löytyy vain useampi fyysinen kiituri. Tuttuun Mario Kart -tyyliin kaahaamista rytmitetään erilaisilla erikoisesineillä, kun taas kisattavaa tarjotaan kahdeksan erilaisen Cup-turnauksen puitteissa.

Ainakin Yhdysvalloissa Mario Kart: Home Circuitille kertyy hintaa noin sata dollaria.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

Mario Kart: Home Circuitille kertyy hintaa noin sata dollaria.

Juu, varmasti tulee myymään aivan älyttömästi näillä hinnoilla.

Toki siinä on jonkinlainen kauko-ohjattava auto kameralla varustettuna mukana mutta en usko kovin monen vanhemman tällaista lapselleen ostavan. Aikuiset sitten saattavat empiä sen vuoksi, että olisi varmasti ihan jees ensin kokeilla onko rahan arvoinen tekele.

Kerran katsoin videon enkä nyt jaksa kelailla uusiksi mutta oliko taas jotain "pelikuva on simuloitu"-settiä ja oikeasti on paljon tönkömpi? Pitää ihan mielenkiinnosta katsella tarkemmin varsinaista pelikuvaa jos tämä ei sellaista jo ole.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Juu, en ole kohdeyleisö, lapsille tämä tosiaan suunnattu ja siinäkin aika rajattu yleisö. Vaatii aika järkyttävästi vapaata tilaa, puhumattakaan siitä että lattiassa ei saa olla yhtään mattoa. Lisäksi muut kodin asukit tuovat oman häirikkötekijän mukaan, tuskin tekoäly antaa periksi jos lemmikkikoirasi päättää parkkeerata pyllynsä ajoradalle, vanhempasi kävelevät just väärällä hetkellä eteen ja sisaruksesi päättää napata auton ihan vaan kettuillakseen.

Käyttäjän Tifa_ kuva
Tifa_

Tämä on ehdottomasti menossa ostoon lapsille. Onko sata dollaria muka tästä setistä paha hinta? Mielestäni ei. Jopa halpa.