Mario saattaa loikkia seuraavaksi jälleen valkokankaalla / Uutiset / pelaaja.fi

Mario saattaa loikkia seuraavaksi jälleen valkokankaalla

15.11.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6

Nintendo ja Universal keskustelevat parhaillaan keskenään uudesta mahdollisesta Super Mario Bros -animaatioelokuvasta.

Sopimuksen syntyessä elokuvan ohjakset ottaisi käsiin elokuvastudio Illumination, joka on vastannut muun muassa Despicable Me -, Minions- ja The Secret Life of Pets -elokuvista.

Nintendo haluaa kuitenkin olla mukana päätöksenteossa, ja ilmeisesti elokuvan yhdeksi tuottajaksi kaavaillaan Shigeru Miyamotoa.

Sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu.

Mario seikkaili ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 1993 julkaistussa elokuvassa, jossa putkimiesveljeksiä esittivät Bob Hoskins ja John Leguizamo. Dennis Hopper nähtiin tuolloin kuningas Koopana. Ohessa sen traileri.

Lähde: Nintendo Life

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kai ne nyt jo tajuaa tällä kertaa tehdä elokuvan animaationa. Toki tuolla animaatiostudio taustalla mutta näistä ikinä tiedä mitä reaalimaailmaa ne lyö pohjalle ja Mario upotettu johonkin oikeaan maailmaan.

Juoni on muuten varmasti yllättävä. Voisi olla vaikka sellainen ylläri, että Bowser kaappaa Peachin ja Mario lähtee pelastamaan sitä. Ei varmaan kukaan odota tuollaista.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

En ole yhtään mario elokuvaa nähnyt.En ole vastaan jos tehdään oikeilla ihmisillä.Toivottavasti Zelda elokuva tulee jossain vaiheessa ,Sitä odotan kaikkeista eniten.Mitä marjoon tulee, Sillä tosi vähän vuoro sanoja jos se otetaan suoraan pelistä.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Illumination ei todellakaan ole paras mahdollinen kumppani, tämä studio on tunnettu heidän budjetilla tehdyistä keskivertoa huonommista elokuvista. DreamWorks Animation olisi parempi vaihtoehto, näyttäviä laatuelokuvia (esim. Kung Fu Panda-trilogia) enemmän kun surkeita räpellyksiä + Universal omistaa heidätkin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Brutal1ty

Illumination ei todellakaan ole paras mahdollinen kumppani, tämä studio on tunnettu heidän budjetilla tehdyistä keskivertoa huonommista elokuvista. DreamWorks Animation olisi parempi vaihtoehto, näyttäviä laatuelokuvia (esim. Kung Fu Panda-trilogia) enemmän kun surkeita räpellyksiä + Universal omistaa heidätkin.

Itse en ole animaatioiden asiantuntija tai suurkuluttaja mutta kyllä Despicable Me ja sen jatko-osa olivat hyvää viihdettä. Muusta en osaa sanoa mutta noiden perusteella ihan hyvät lähtökohdat.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus zappah

Itse en ole animaatioiden asiantuntija tai suurkuluttaja mutta kyllä Despicable Me ja sen jatko-osa olivat hyvää viihdettä. Muusta en osaa sanoa mutta noiden perusteella ihan hyvät lähtökohdat.

Itse olen enemmän I Hate Everythingin kanssa samoilla linjoilla (voit vilkaista hänen Sing-arvostelun jos haluat tietää lisää), Illumination tekee parhaillaan vain keskinkertaisen elokuvan (Despicable Me 1) ja pahimmillaan umpisurkean (Minions, Secret Life of Pets, Lorax). Olen nähnyt Despicable Me:n, se oli niin unohdettava etten muista siitä muuta kun sen klisee-juonen: Paha henilö joka saa lapset elämäänsä ja ei olekkaan paha, nähty miljoona kertaa paremmin muissa leffoissa. Mutta hei, jos tykkäät Despicble Me:sta ja sen jatko osista (joita en ole nähnyt) niin good for you, minä tykkään enemmän edellä mainitsemastani Kung Fu Panda leffoista, jotka vaikka ovatkin myös varsin klisee elokuvia, hoitavan juonenkuljetuksen ja hahmonkehityksen paljon paremmin, kauniin animaation kanssa. Vertaappa ensi kerralla Illuminationin 63-80 miljoonan budjetin leffoja Dreamworks Animation:in 30-175 miljoonan budjetilla tehtyihin leffoihin, rehellisesti omasta mielestäni, Dreamworksin surkeinkin leffa on vain vähän huonompi kun Illumination paras tekele. KATSO TUO I hate Everything:in video, se tekee parempaa työtä selittää tää asia kun minä ikinä pystyn!

DreamWorks Animation olisi kaikin puolin parempi studio, heillä on parhaimmat resurssit ja lahjakkaimmat artistit tehdä leffasta paras mahdollinen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Brutal1ty

Itse olen enemmän I Hate Everythingin kanssa samoilla linjoilla (voit vilkaista hänen [url="https://www.youtube.com/watch?v=EBe1hXRNi4g"]Sing-arvostelun[/url] jos haluat tietää lisää) --

Pitää raivata 20 minuuttia jostain aikaa ja katsella. Leffasta en ole kuullutkaan mutta kuten sanoin, en ole animaatioiden suurkuluttaja. En oikeastaan muidenkaan leffojen nykyään kun perhe vie sen verran aikaa, pelien lisäksi toki ;D

Lainaus Brutal1ty

Illumination tekee parhaillaan vain keskinkertaisen elokuvan (Despicable Me 1) ja pahimmillaan umpisurkean (Minions, Secret Life of Pets, Lorax). Olen nähnyt Despicable Me:n, se oli niin unohdettava etten muista siitä muuta kun sen klisee-juonen: Paha henilö joka saa lapset elämäänsä ja ei olekkaan paha, nähty miljoona kertaa paremmin muissa leffoissa.

No, siis hyvää viihdettä oli tuo kommenttini leffoista. Ei minulle suoraan sanottuna ole jäänyt animaatioista mieleen kuin jotkut Pixarin sekä muinaiset Disneyn leffat, joten sinänsä en animaatioilta osaa odottaakaan mitään maatamullistavaa.

Se kehuttu aivoleffakin oli sellainen 8/10, jonka nimeä en edes enää muista. Hyvä leffa mutta edes nimi ei jäänyt minulla mieleen.

Lainaus Brutal1ty

Mutta hei, jos tykkäät Despicble Me:sta ja sen jatko osista (joita en ole nähnyt) niin good for you, minä tykkään enemmän edellä mainitsemastani Kung Fu Panda leffoista, jotka vaikka ovatkin myös varsin klisee elokuvia, hoitavan juonenkuljetuksen ja hahmonkehityksen paljon paremmin, kauniin animaation kanssa.

Tykkäsin siinä mielessä että aika meni vallan hyvin sen parissa ja olen paljon paskemminkin aikaani kuluttanut. Paljon on mm. huonompiakin animaatioita tullut katsottua, joten onnistui siinä perimmäisessä tarkoituksessaan eli viihdytti kestonsa verran.

Kung Fu pandat on minulle taas enemmän sitä kliseistä menoa ja jonkinlaisen hehkutuksen jälkeen ei oikein iskenyt. En ole tainnut siitä katsoakaan kuin ensimmäisen osan. Ihan ok se sekin oli mutta jos jompikumpi pitäisi uusiksi katsoa niin valitsisin Despicablen. Tämä tosin niin IMO-juttu kuin mahdollista, joten turha tästä sinänsä vääntää.

Lainaus Brutal1ty

Vertaappa ensi kerralla Illuminationin 63-80 miljoonan budjetin leffoja Dreamworks Animation:in 30-175 miljoonan budjetilla tehtyihin leffoihin, rehellisesti omasta mielestäni, Dreamworksin surkeinkin leffa on vain vähän huonompi kun Illumination paras tekele.

Mielenkiintoinen tuo hintaero, sillä ei siihen videoita tarvitse että hoksaa esim. Pixarin ja Dreamworksin tekevän yleisesti ottaen parempaa kamaa.

Lainaus Brutal1ty

KATSO TUO I hate Everything:in video, se tekee parempaa työtä selittää tää asia kun minä ikinä pystyn!

Katson vaikka olen mielestäni ymmärtänyt jo mitä yrität selittää: paskempi studio kuin nuo verrokit. Joo mutta ihan ok kamaa sekin on tehnyt ja lisää tästä alempana...

Lainaus Brutal1ty

DreamWorks Animation olisi kaikin puolin parempi studio, heillä on parhaimmat resurssit ja lahjakkaimmat artistit tehdä leffasta paras mahdollinen.

Toki näin mutta jos tuo Illumination on vain työjuhdan asemassa ja heille kerrotaan mitä tehdä ja miten, niin enemmän se on käsikirjoittajista, tuottajista sun muista kiinni kuin animaatiostudiosta.

Tarpeeksi toimivaa animaatiota hekin siis tekevät mutta toki parempi on aina parempi, siitähän ei pääse mihinkään.

EDIT: Katsoin videon. Pääpointti ihan asiaa mutta toisaalta taas vähän turhaa pilkunviilaustakin.

Totta kai samoja hahmomalleja voi käyttää ja se ongelma on ehkä se, että ne on muuten yhdentekevässä elokuvassa. Ja eikö muutenkin eläimet näytä samalta? Krokotiili on krokotiili.

Minionsin idean olen itse taas ymmärtänyt niin, että niiden KUULUU olla geneerisiä. Ne on minioneseja, kätyreitä. Ei niillä pidäkään olla isoja eroja. Ne on kuin Star Trekin punapaidat: palvelevat yhtä tarkoitusta. En puolustele niiden omaa elokuvaa mutta hahmoina ne on onnistuneita ja kritiikki on niiden kohdalla väärässä.

Niiden pitääkin olla yhtä mauttomia kuin pelien yhdentekevä massa, joka vain jauhetaan päähahmon rynkyllä palasiksi. Näin minä asian näen.

Omassa leffassaan olisi pitänyt sitten asiaa laajentaa jotenkin tai keksiä siihen jotain erilaista lähestymiskulmaa.

Pitäisi kai alkaa tekemään videoita, jossa kritisoi noita kritisoijia kun paljon löysin ihan turhaa valittamista sen asiallisen lisäksi. Toki jos kanavan nimi on "I Hate Everything" niin siinähän on jo sen kautta pakko valittaa turhastakin.

Pääosin olen siis Brutal1ty kanssasi samaa mieltä: viihteen tekeminen ns. kaikille sopivaksi, mauttomaksi mössöksi on hyvin syvältä. Ja se kai tuossa se pointti oli.

Haluaisin muuten tietää että niinkö todella on, ettei muut studiot kierrätä animaatiomallejaan vai onko enemmän kyse siitä, että tässä siihen kiinnitetään helpommin huomio kun leffassa on muutakin valittamista. Niin sanottu lumipalloefekti siis.