Mark Rein: Epic maksaa enemmän kuin miljardin / Uutiset / pelaaja.fi

Mark Rein: Epic maksaa enemmän kuin miljardin

19.02.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
35

Alalla on viime päivinä lennellyt huhuja, joiden mukaan Microsoft olisi ostamassa Gears of Warista ja Unrealista tutun Epicin. Kaupan jälkeen Microsoft omistaisi myös Epicin kehittämän Unreal Engine 3 -pelimoottorin, jota käytetään lukuisissa peleissä kuten BioShock, Mass Effect ja Gears of War. Näin ollen kaikki pelimoottoria käyttävät firmat joutuisivat maksamaan Microsoftille rojaltteja sen käytöstä.

Huhut kertoivat jopa kauppasumman, joka olisi miljardi dollaria eli hieman alle 700 miljoonaa euroa. Epicin nokkamies Mark Rein kumoaa kuitenkin väitteet kaupasta.

"Lukaisin GamePron artikkelin, jossa huhuttiin Microsoftin ostavan meidät miljardilla dollarilla. Epicin kauppahinta olisi ennemminkin kaksi miljardia dollaria. Kukaan ei saa kuvitella, että olisimme mitenkään halpa firma!", Rein vitsailee.

Huhut lienevät siis perättömiä.

Lähde: Develop

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Hyvä homma vain ettei Epic ainakaan vielä päätynyt Microsoftille. Unreal Enginet ovat olleet kovassa käytössä ja muutenkin Epiciltä löytyy laatupelejä, joita he voisivat hyvin kehittää muillekkin kuin vain MS:lle.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Hyvä että Epic pitää puoliaan.Katsotaan, aikooko Microsoft todellakin tarjota Epicin haluamaa lähes kahta miljardia.Jos näin kuitenkin tapahtuu, on se kyllä merkittävä kauppa MS:lle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tähän asti kuvittelin, että Epic on halpa firma. Nyt onkin selvinnyt, että Epic ei ole halpa firma. Muuten olisinkin ostanut sen. Nyt en osta, sillä Epic ei ole halpa firma, Epic on kallis firma jota ei halvalla saa! ;)

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Hienoa!! Ostaisi pois vain,niin päästäisi nauttimaan xbox 360:lla mahtavista yksinoikeuksista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Himopelaaja tuo huhu lytättii joten suosittelen että ostat elämän :) sitä ei muuten MS:ltä saa joten FANBOY NUFF SAD ;(((

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Himopelaaja taitaa tosiaan olla aikamoinen fanboy... Paljastui itselleni vasta hiljattain, oli niin ympäripyöreitä kommentteja pistänyt asioista ennen vanhaan. Mutta anyways, Epicin ostaminen todellakin olisi merkittävä kauppa, muuttaisi taas tätä 'konsolisodan' kulkua, ja aika näkyvästi vielä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Himopelaaja on suuri fanipoika. Uskon myös että hän aikoo miinustaa tämän kommentin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Himopelaaja ei ole oikeasti edes pelaaja, pelkkä botti :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika hölmöä haukkua jätkä yhden kommentin perusteella pelkäksi fanipojaksi. Varsinkaan kun koko kina ei liity millään tavalla aiheeseen.

Itse uutiseen: mikäs siinä, eiköhän mikkisoftalla ole rahaa. Itseänihän tämä ei haittaa millään tapaa sillä käyttämäni pelialustat ovat PC(Vista) ja Xbox 360.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Toivottavasti ei ostaisi, niin ei MS ei saisi samanlaista valtaa kuin tietokonepuolella, jossa sillä on aivan liian paljon valtaa. Tekee huonoa tuotteille nimittäin, jos kaikki keskittyy liikaa yhteen paikkaan.