Marraskuun PlayStation Plus -pelit lipsahtivat verkkoon ennen aikojaan / Uutiset / pelaaja.fi

Marraskuun PlayStation Plus -pelit lipsahtivat verkkoon ennen aikojaan

5.10.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7

Sony on lipsauttanut marraskuun PlayStation Plus -pelit verkkoon ennen aikojaan.

PlayStation Plus -verkkosivulla esiteltiin hetkellisesti marraskuussa PlayStation Plus -jäsenille tarjottavia pelejä, vaikka perinteisesti tulevan kuukauden pelivalikoima on paljastettu vasta kuun vaihteen kynnyksellä. Sittemmin korjatun verkkosivun mukaan PlayStation Plus -jäsenet saavat ladata ensi kuussa itselleen Bulletstorm: Full Clip Editionin sekä Yakuza Kiwamin. Molemmat pelit julkaistiin PS4:lle viime vuonna.

Ennen Bulletstormin ja Yakuza Kiwamin saapumista PlayStation Plus -jäsenille on tarjolla lokakuun ajan PS4-pelit Friday the 13th The Game sekä Laser League. Vuoto voi periaatteessa vielä vaikuttaa marraskuun pelivalikoimaan. Lopullinen vahvistus asiaan saadaan lokakuun loppupuolella.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Harmillista jos päätyvät vielä muuttamaan kattausta, Yakuzaa olisi nimittäin kiva päästä testailemaan.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Jännä kyllä, että aloittavat Kiwamista. Zero (0) toimii käsittääkseni sarjan uutena alkuna niin hyvin, että siitä voisi ihan hyvin aloittaa sarjaan tutustumisen. Ja se on myös ollut jo Kiwamia pitempään saatavilla.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Ensimmäinen Kiwami oli mielestäni sarjan kolmanneksi huonoin osa alkuperäisen osan ja Dead Soulsin jälkeen. Zero taas pelisarjan parhaimmistoa.
Tiedä mikä sitten on tämän taktisen valinnan idea.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Aika kova tarjonta olisi mutta saapa nähdä niin muuttuupi nyt vuodon vuoksi.

Tässä itse asiassa miettinyt että aloittaisi tämän pelisarjan. Nollasta ilmeisesti kannattaa lähteä liikkeelle. Kiire ei taida olla jos remasterit on vasta kakkosessa menossa. Vai oliko jo niin, että voisi pelata kaikki putkeen PS4:lla? Mihin asti noita kiwameita ollaan tekemässä?

Pitää nyt ensin odotella ainakin RDR2 ennen kuin ostelee mitään kymmenien tuntien eepoksia.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

@zappah
Yakuza Kiwami 2 on toistaiseksi viimeisin remake, eikä kehittäjien mukaan enempää ole tulossa, vaan osat 3-5 käännetään kevyemmin remasteroituna. Sinällään ymmärrettävää, koska 1 ja 2 olisvat PS2-pelejä ja 3-5 PS3:lle.

Periaatteessa jos PS3:n vielä omistaa, niin 3-5 on siis pelattavissa sillä, mutta Yakuza 3 pitää ainakin metsästää ihan levyllä, koska siitä ei ole digiversiota olemassa.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

”Vahinko”. Sony ottaa vaan niskalenkin boxista jo hyvissä ajoin black fridayta ja joulua ajatellen. Pelit myy, varsinkin lähes ilmaiset sellaiset

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Eikö Yakuza nolla ole jo ollut plussassa? Joku Yakuza, ehkä toinenkin on tuolla kirjastossa, enkä muista ostaneeni...
Saattoivat kyllä olla pleikka kolmoselle.

Nostoja