Marsista on selviydytty, nyt on postapokalyptisen maailman vuoro – Surviving the Aftermath paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Marsista on selviydytty, nyt on postapokalyptisen maailman vuoro – Surviving the Aftermath paljastui

7.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Surviving the Aftermath, Surviving Mars, Surviving, Paradox Interactive, Haemimont Games, strategia, hallinnointi,

Paradox Interactive on vahvistanut jatko-osan siirtokuntarakentelupeli Surviving Marsille. Surviving-sarja jatkuu seuraavaksi Surviving the Aftermathilla, jossa selviydytään tällä kertaa postapokalyptisessa maailmassa.

Laajemmin pelistä on määrä kertoa 19. lokakuuta Berliinissä järjestettävässä PDXCON 2019 -tapahtumassa. Nyt ihmeteltäväksi on tarjoiltu lähinnä oheinen teaser-traileria.

– Tiesimme Surviving Marsin tämänvuotisen huiman kasvun kanssa, että meillä oli käsissämme jotain erityislaatuista ja halusimme löytää uusia keinoja käyttää hyödyksi selviytymisvetoista hallinnointipelaamista. Surviving the Aftermath tarjoaa meille mahdollisuuden olla kokeilullinen näiden mekaniikkojen kanssa uusilla ja mielenkiintoisilla tavoilla, joita uskomme pelaajien rakastavan, kertoo Surviving-sarjan päätuottaja Nikhat Ali.

Surviving the Aftermathin varsinainen julkaisu tapahtuu ensi vuonna, mutta jo tänä vuonna sen varhaisversioon päästään käsiksi Xbox Onella ja pc:llä Epic Games Storen kautta. Valmistumisen myötä se tuodaan vielä lisäksi PlayStation 4:lle ja Steamiin.

Surviving Mars löytää myös tiensä tällä viikolla Epic Games Storeen ja on aikavälillä 10.-17. lokakuuta napattavissa palvelusta ilmaiseksi.

Lähde: Paradox Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.