Marvel-sankarit eivät hylkää konsoleita mobiilikuumeesta huolimatta / Uutiset / pelaaja.fi

Marvel-sankarit eivät hylkää konsoleita mobiilikuumeesta huolimatta

12.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Viihdeyhtiö Marvel on viime aikoina ottanut mobiilipelimarkkinoita aina vain vahvemmin omakseen, mutta ilmeisesti konsolitkin kiinnostavat supersankaritehdasta myös edelleen. Asia on noussut esiin yhdysvaltalaisilla Comic-Con-messuilla, joissa Marvel Games -tuottaja Mike Jonesilta kysyttiin, josko Marvel etsii vielä kehittäjäkumppaneita myös konsolipelejä varten.

– Olemme hyvinkin keskittyneitä pohtimaan, millainen konsolistrategiamme on tulevaisuudessa. Konsolipelien itämisessä menee tietenkin kauemmin, joten kyseessä on hitaampi prosessi meille, Jones selitti.

Comic-Conissa Jones nosti esiin, että nykyisellään Marvel pyrkii lähestymään pelejä kontrolloidulla ja kehittäjäkeskeisellä asenteella, jolla se panostaa määrän sijaan laatuun. Jonesin mukaan enemmän konsolijulkistuksia Marvelilta voitanneekin odottaa ensi vuonna, vaikkakin mies lisäksi muistutti, että vasta hiljattain Marvel paljasti myös uuden yhteistyönsä Telltale Gamesin kanssa.

Seuraava Marvel-lisenssillä varustettu konsolipeli vaikuttaisi olevan syksyllä julkaistava Lego Marvel's Avengers. Viimeisimpänä konsoleille saadut Marvel-aiheiset pelit ovat vuorostaan olleet viimevuotinen leffapeli The Amazing Spider-Man 2, Disney Infinity: Marvel Super Heroes sekä vuonna 2013 julkaistut Deadpool ja Lego Marvel Super Heroes.

Mobiililaitteilla Marvel-rakkautta jaettiin yksinomaan viime vuonna muun muassa Marvel: Contest of Championsilla, Guardians of the Galaxy: The Universal Weaponilla, Uncanny X-Men: Days of the Future Pastilla ja virallisen Captain America: The Winter Soldier -pelillä. Hiljattain saataville tupsahtivat myös Marvel Mighty Heroes ja Marvel Future Fight.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Ottaisin Ravenin tekemänä X-Men Legends 3:sen milloin vain yli näiden mobiilituotoksien.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Niin paljon potentiaalia, niin vähän tuloksia. Miettikään joku Arkham-pelisarjan tyyppinen (siis lähinnä laatuinen) peli jostain näistä lukuisista supersankareista.