Marvel-sankarit kutistuvat taskukokoon uudessa toimintamätkinnässä / Uutiset / pelaaja.fi

Marvel-sankarit kutistuvat taskukokoon uudessa toimintamätkinnässä

23.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Marvel ja mobiiliiyhtiö DeNa ovat julkistaneet supersankaripeli Marvel Mighty Heroesin iOS- ja Android-laitteita varten. Ilmaiseksi ladattavissa oleva peli on määrä saada jakoon markkinoille jo "piakkoin".

Marvel Mighty Heroes ottaa toiminnallisen lähestymistavan mobiilipelaamisen. Peliä kuvaillaan reaaliaikaiseksi toimintamätkinnäksi, jossa lukuisat Marvel-sankarit aina Kapteeni Amerikasta Hämähäkkimieheen yrittävät tehdä maailmasta paremman paikan nyrkkiensä ja omien erikoiskykyjensä avulla. Myös neljää pelaajaa tukevaa yhteistyöpelaamista painotetaan vahvasti seikkailussa.

Ennen julkaisua Marvel on järjestänyt pelin kotisivuilla äänestyksen, jossa pelaajat voivat vaikuttaa siihen, mikä hahmo peliin saadaan mukaan julkaisussa ilmaiseksi. Äänestää voi sekä Hulkia että Rocket Raccoonia.

Ohessa pelin debyyttitraileri. Koska se ei kerro itse pelistä kuitenkaan mitään, löytyy alta myös pelin kotisivuilla piileskellyt kuva, joka todennäköisesti antaa edes hieman osviittaa siitä, miltä itse peli oikeasti näyttää.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja