Marvel Ultimate Alliance 3 on todellisuutta – yksinoikeudella Nintendo Switchille / Uutiset / pelaaja.fi

Marvel Ultimate Alliance 3 on todellisuutta – yksinoikeudella Nintendo Switchille

7.12.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
15
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Marvel Ultimate Alliance -sarja tekee paluun 1o vuoden tauon jälkeen. Hartaasti toivottu Marvel Ultimate Alliance 3, lisänimeltään The Black Order, paljastettiin The Game Awards -gaalassa yksinoikeudella Nintendo Switchille.

Toimintaroolipelissä Avengersit, X-Menit, Guardians of the Galaxy ja muut Marvel-sankarit yhdistävät voimansa Thanosta ja Black Orderia vastaan. Peli vaikuttaisi liikkuvan edeltjiensä linjalla, mutta toimintaa pääsee nyt seuraamaan lähetä uudella Heroic Camera -kuvakulmalla.

Mukana on niin yksinpelikampanja, verkkomoninpeli sekä paikallinen moninpeli, jossa samalla koneella voi pelata neljä pelaajaa. Joy-Con-ohjainten myötä peliin voi liittyä ja siitä voi poistua lennossa.

Marvel Ultimate Alliance 3:a kehittää muun muassa Ninja Gaiden- ja Dead or Alive -peleistä tuttu Team Ninja. Sen on määrä ilmestyä Switchille ensi vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

"yksinoikeudella Nintendo Switchille"

Tehokas tapa tappaa miljoonien kiinnostus peliä kohtaan.

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Ensin valitetaan kun Switchille ei tule yksinoikeuspelejä, ja sitten valitetaan kun niitä tulee. Normipäivä, jatkakaa.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer
Lainaus snaketus

"yksinoikeudella Nintendo Switchille"

Tehokas tapa tappaa miljoonien kiinnostus peliä kohtaan.

Awww, mene marmattamaan mamman helmoihin pikkuinen. Hellanletta kun toinen on niin pikkanen. On te gabalaa kun doista halmittaa. Ehkä äiskä ostaa sulle joululahjakti, jos kiljoitat Pukille kiljeen.

Vi**u tota sun ainaista parkumista! Menen huoneeseesi valittamasta, hyi!

P.S.
Tarkoitit varmaan että miljoonien kiinnostus heräsi, sillä Switchiä on aikalailla toistakymmentä MILJOONAA kappaletta myyty. Joten tuskin jää ihan myymättä tuo teos.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

DAY ONE! My body is ready! Shut up and take my money! Lähes vuosikymmenen piti odottaa, mutta nyt se tulee. Ei haittaa että on Switch exclusive, koska omistan konsolin ja tämä peli sopii menossa kulkemiseen, Switch on helpompi napata mukaan kun PC.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Miten tämä eroaa Lego-Marveleista? Molemmissa tuntuisi olevan yksinkertaista mätkintää miljoonilla eri hahmoilla. Tässä ei tietenkään rakennella ja kerätä legoja mutta tuo ydin tuntuisi olevan aika lähellä samaa.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus zappah

Miten tämä eroaa Lego-Marveleista? Molemmissa tuntuisi olevan yksinkertaista mätkintää miljoonilla eri hahmoilla. Tässä ei tietenkään rakennella ja kerätä legoja mutta tuo ydin tuntuisi olevan aika lähellä samaa.

Marvel Ultimate Alliance 1 oli X-Men Legends-pelien tapaan action RPG jossa valitset neljän hahmon tiimin, kuljet sut kot lineaaristen kenttien mättäen ja käyttäen supervoimia, salaisuuksia etsien jotka avaavat uusia hahmoja, päivität hahmoa vahvemmaksi ja opettaen uusia supervoimia joita voi olla 4 samaan aikaan. Tämän ohella tukikohdassa voi jutella hahmoille ja pelata vaikka trivia-peliä ja käyttää kentistä löydettyjä harjoituslevykkeitä simulaatiossa. Marvel Ultimate Alliance 2 otti vähän roolipelielementtejä pois, mutta en ole pelannut peliä vielä kovin pitkään että voin sanoa varmasti. Toivon itse että peli on enemmän ykkösen lainen mitä pelattavuuteen tulee, mutta graaffisesti ja teknisesti kehittyneempi kun kakkonen.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes
Lainaus SinnGamer

Switchiä on aikalailla toistakymmentä MILJOONAA kappaletta myyty.

Taitaa olla tällä hetkellä paremminkin kolmattakymmentä MILJOONAA!

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Hyvä että jollekin alustalle tulee. Mielestäni tämän tyyppinen hack and slash toimii muutenkin hyvin myös Switchin pieneltä ruudulta, joten pelityyppi natsaa paremmin kuin esimerkiksi joku Red Dead Redemption 2-tyylinen peli jossa näyttävä ulkoasu on tärkeä osa itse peliä.

Tietysti tämän olisi ottanut mieluummin jollekin hiukan tehokkaammalle alustalle, mutta hyvä näinkin ottaen huomioon että näytti jo tovin ettei jatkoa olisi tulossa ollenkaan.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

No sitä suuremmalla syyllä ei voi kukaan väittää ettei peliä tule kukaan ostaneeksi. Muutenkin, taitaa olla että Joulun jälkeen on useampi MILJOONA myyty vielä lisää!

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Tätä on odotettu, mutta harmi kun ei tule Pleikkarille.