Jälleen kaksi kappaletta Activisionin lisenssipelejä on vedetty myynnistä latauskaupoista. Tällä kertaa puhdistuksen ovat kokeneet Marvel Ultimate Alliancen ja Marvel Ultimate Alliance 2:n ehostetut PlayStation 4-, Xbox One- ja pc-versiot, jotka ehtivät olla saatavilla päivälleen kaksi vuotta.

Poisto tapahtui ilman mitään selkeää ennakkovaroitusta. On kuitenkin varsin selvää, että se on johtunut jonkinlaisista umpeutuneista lisenssisopimuksista.

Mikäli pelit ehti ostaa ennen niiden katoamista, ovat ne lunastettavissa kauppapaikoilta toki jatkossakin.

Marvel Ultimate Alliance -pelien historia yltää aina PlayStation 2 -aikoihin asti, joskin parhaiten ne on tunnettu varsin pätevinä Xbox 360- ja PS3-tuotoksina. Niiden ehostus nykyalustoille herättikin alunperin jonkin verran innostusta, mikä tosin laantui nopeasti heikkolaatuisen käåännöstyön johdosta.

Aiemmin vastaavalla tavalla yksinomaan Activisionin latauspeleistä kadon ovat tehneet esimerkiksi monet Transformers-nimikkeet, Amazing Spider-Man -pelit ja Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan. Tavanomaisemmin pelikadot tapahtuvat kuitenkin vuodenvaihteen aikaan.

Lähde: Eurogamer, ResetEra

Lisää luettavaa