Marvel Ultimate Alliance -pelit vedettiin pois myynnistä / Uutiset / pelaaja.fi

Marvel Ultimate Alliance -pelit vedettiin pois myynnistä

28.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Jälleen kaksi kappaletta Activisionin lisenssipelejä on vedetty myynnistä latauskaupoista. Tällä kertaa puhdistuksen ovat kokeneet Marvel Ultimate Alliancen ja Marvel Ultimate Alliance 2:n ehostetut PlayStation 4-, Xbox One- ja pc-versiot, jotka ehtivät olla saatavilla päivälleen kaksi vuotta.

Poisto tapahtui ilman mitään selkeää ennakkovaroitusta. On kuitenkin varsin selvää, että se on johtunut jonkinlaisista umpeutuneista lisenssisopimuksista.

Mikäli pelit ehti ostaa ennen niiden katoamista, ovat ne lunastettavissa kauppapaikoilta toki jatkossakin.

Marvel Ultimate Alliance -pelien historia yltää aina PlayStation 2 -aikoihin asti, joskin parhaiten ne on tunnettu varsin pätevinä Xbox 360- ja PS3-tuotoksina. Niiden ehostus nykyalustoille herättikin alunperin jonkin verran innostusta, mikä tosin laantui nopeasti heikkolaatuisen käåännöstyön johdosta.

Aiemmin vastaavalla tavalla yksinomaan Activisionin latauspeleistä kadon ovat tehneet esimerkiksi monet Transformers-nimikkeet, Amazing Spider-Man -pelit ja Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan. Tavanomaisemmin pelikadot tapahtuvat kuitenkin vuodenvaihteen aikaan.

Lähde: Eurogamer, ResetEra

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Arvelinkin että katoavat jossain vaiheessa, siksi ostinkin -50% alennuksella Steamista, hiljattain pelit olivat vielä -75% alennuksessa Daily Dealina, mutta tosiaan ei sanakaan että poistuvat, inhottaa kun tällästä ei kerrota, Deadpool ja Adventure Time-pelit ilmoittivat poistumisestaan antaen mahdollisuuden ostaa ne.

Voin sanoa että peli kyllä patchattiin kuntoon loppujen lopuksi, ei valittamista teknisellä alueella.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Helkkari! Olisi pitänyt hankkia silloin kuin oli vielä tilaisuus...

Nostoja