Marvel’s Avengers on pääasiassa yksinpeli – myös moninpelaajat huomioidaan

Crystal Dynamicsin studipomo Scott Amos haluaa, että jokainen voi pelata Avengersia haluamallaan tavalla.

20.8.2019 08:03

Marvel’s Avengersia kehittävän Crystal Dynamicsin pomo Scott Amos on paljastanut uusia tietoja pelistä liittyen niin sen moninpeliin kuin taustalla olevaan tekijätiimiinkin. Lisäksi Amos kertoi, että kaikki peliin jälkikäteen julkaistava ladattava sisältö on ilmaista.

Verkkopelaaminen ei ole Avengersissa pakollista, ja itseasiassa pelin pääkampanja on pelattavissa vain yksinpelinä. Pelin edetessä aukeavia sivutehtäviä voi suorittaa yhdessä muiden pelaajien kanssa, mutta yksin pelaaville ei ole niidenkään kanssa tulossa eteen minkäänlaisia esteitä. Kaikki on pelattavissa yksin ja offline-tilassa.

Verkkopelaajille taas luvataan jatkuvasti kehittyvää pelikokemusta, johon tulee uusia kenttiä ja pelattavia hahmoja ilmaiseksi. Lisätuloja peli tahkoaa kosmeettisilla elementeillä, jotka pelaaja voi ostaa itselleen. Amos lupaa, että mihinkään muuhun ei tarvitse käyttää rahaa.

Hahmoja voi kustomoida kosmeettisten ostosten lisäksi myös erilaisilla varusteilla, joita voi käyttää eri tavoilla. Muitakin pelaamiseen vaikuttavia muokkausvaihtoehtoja on mahdollisesti luvassa, mutta Amos ei kuvaillut niitä tarkemmin.

Amosin mukaan kaikissa yllä mainituissa asioissa on kyse siitä, että pelaaja saa tehdä pelistä omanlaisensa. Jokaisen pitää saada pelata sitä, miten haluaa. Crystal Dynamicsilla halutaan selkeästi kuunnella pelaajia, mutta nihkeitä reaktioita saaneita pääkaartin (Kapteeni Amerikka, Rautamies, Thor, Hulk ja Musta Leski) ulkoasuja studio ei aio kuitenkaan muuttaa.

Pelin tekijätiimistä saatiin myös lisätietoja, kun Amos julkisti David Fifieldin ja Vince Napolin olevan mukana kehityksessä. Fifield on suunnittelemassa moninpeliä ja aikaisemmin hän on työskennellyt esimerkiksi Call of Duty- ja Halo-sarjojen parissa. Napoli taas tuo mukanaan kokemusta Sonyn ja God of Warin puolelta. Hän vastasi pelin päähahmo Kratosin taistelumekaniikan suunnittelusta.

Fifield ja Napoli liittyvät joukkoon, jonka jäseniksi on jo aikaisemmin varmistettu Naughty Dogilta tuttu Shaun Escayg ja pitkään EA/Viscerarilla työskennellyt Stephen Barry.

Marvel’s Avengers julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, pc:lle ja Google Stadialle 15. toukokuuta 2020.

Lähteet: IGN, Gamespot (1), (2), GamesIndustry.biz

Lisää luettavaa