Marvel's Avengers sai viimeisen päivityksensä – lähes kaikki kosmeettinen sisältö on nyt saatavilla ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Marvel's Avengers sai viimeisen päivityksensä – lähes kaikki kosmeettinen sisältö on nyt saatavilla ilmaiseksi

1.04.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
2

Marvel's Avengers on saanut viimeisen päivityksensä.

Crystal Dynamicsin palvelupeliksi suunnitellun supersankarimätkinnän viimeinen päivitys keskittyy valmistelemaan peliä sulkemista varten. Päivityksen myötä pelin sisäinen kauppapaikka on avattu, mikä tarkoittaa lähes kaikkien kosmeettisten esineiden olevan saatavilla ilmaiseksi pelaajille. Kauppapaikka toimii jatkossa myös ilman Internet-yhteyttä, joten kauppapaikalta löytyvät varusteet ovat käytettävissä vielä pelin palveluiden päättymisen jälkeenkin.

Kauppapaikan avaamisen ohella Marvel's Avengers on saanut päivityksessä myös joukon korjauksia. Suurin osa muutoksista koskee hahmojen kykyjä, joskin mukana on myös yksittäisiä korjauksia pelin kampanjatehtäviin.

Crystal Dynamics ilmoitti tammikuussa päättävänsä Marvel's Avengersin tukemisen syyskuussa. Tuen päättymisestä huolimatta peli on pelattavissa jatkossakin sekä yksin että moninpelinä. Pelin tuki jatkuu virallisesti vielä 30. syyskuuta asti, vaikka luvassa ei olekaan enää uusia päivityksiä tulevalla viikolla ilmestyvää pikakorjausta lukuunottamatta.

Lähde: Crystal Dynamics

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Aplay kuva
Aplay

Kuulemani mukaan peli ei ollut kummoinen

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni
Lainaus

Kauppapaikka toimii jatkossa myös ilman Internet-yhteyttä, joten kauppapaikalta löytyvät varusteet ovat käytettävissä vielä pelin palveluiden päättymisen jälkeenkin.

Tuen päättymisestä huolimatta peli on pelattavissa jatkossakin sekä yksin- että moninpelinä.

Oho! Reilu veto. Keskusservereiden sulkeminen tarkoittaa ikävän usein sitä, että peli kuolee eikä sitä voi enää pelata. Palvelupelien lopettaminen tulee tehdä juuri tällä tavalla.