Marvel's Avengersin erikoisversiot julki uuden trailerin kera / Uutiset / pelaaja.fi

Marvel's Avengersin erikoisversiot julki uuden trailerin kera

15.02.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
2
Marvel's Avengers

Marvel's Avengersin erikoisversiot julkistettiin uuden lyhyen trailerin kera aiemmin tällä viikolla.

Nimensä mukaisesti vain digitaalisesti saatavilla olevan Exclusive Digital Editionin mukana pelaaja saa tuhat krediittiä – pelin sisäistä valuuttaa – jolla kustomoida supersankariaan. Mukana tulee myös Ms. Marvel -teemainen nimikyltti pelihahmojen käytettäväksi.

Deluxe Editionin ostajat saavat Obsidian Outfit Packin, joka pitää sisällään metallisävytteiset versiot jokaisen Kostajan puvusta. Mukana tulee myös teemaan sopivat nimikyltit. Fyysisen Deluxe Editionin ostajille pakettiin kuuluu myös kuukauden verran Marvel Unlimited -sarjakuvatilauspalvelua.

Earth's Mightiest Edition on pelin versio keräilypakkauksesta. Sen mukana tulevat kaikki Deluxe Editionin lisäykset sekä teräskotelo, Kapteeni Amerikka -patsas, Hulk-figuuri, Mustan Lesken vyönsolki, Rautamiehen haarniskan piirrustukset, Ms. Marvelin Kostajat-pinssi, Mjölnir-avaimenperä ja Kostajien ryhmäkuva.

Kaikki erikoisversioiden ostajat pääsevät myös pelaamaan peliä 72 tuntia ennen julkaisua. Ennakkotilaajat pääsevät kokeilemaan verkkopelin betaa ja saavat myös Kostajat-teemaisen nimikyltin hahmoilleen, Ms. Marvelin Talk to the Hand -emoten, sekä Marvel Legacy Outfit -asut, jotka on otettu hahmojen ikonisimmista sarjakuvahetkistä. Niistä nähdään vilaus uuden trailerin lopussa.

Marvel's Avengers ilmestyy 4. syyskuuta.

Lähde: Marvel's Avengers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Huoh, yhä nämä krediitit ja kaikki jatkuva pelaaminen tässä nyppii. Muuten peli taas vaikuttaa ihan toimivalta mutta silti jää kysymys, että miksi tämä pitäisi ostaa, mikä tästä tekee pelaamisen arvoisen?

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Mun mielestä näyttää ihan kivalta peliltä mutta vaan sellaselta ihan kivalta.

Nostoja