Marvel’s Avengersin supersankaritoimintaa riittää julkaisussa noin 30 tunnin edestä / Uutiset / pelaaja.fi

Marvel’s Avengersin supersankaritoimintaa riittää julkaisussa noin 30 tunnin edestä

8.10.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Marvel's Avengers, Crystal Dynamics, Marvel, Avengers

Crystal Dynamicsin ensi kesällä julkaistava supersankaritoiminta Marvel’s Avengers tarjoaa pelattavaa noin 30 tunniksi.

Näin ainakin väittää studion brändivastaava Rich Briggs, joka avasi pelin kestoa tuoreessa haastattelussa.

– Se riippuu siitä, kuinka syvälle pelaajat haluavat mennä. Aiempien Crystal-pelien lailla päätarinaan saa uppoamaan noin 10-12 tuntia. Jos pelaajat haluavat nähdä kuitenkin kaiken, tehdä jokaisen tarinatehtävän ja muut, pelattavaa riittää Tomb Raider -peleissä noin 30 tunniksi. Emme anna [Marvel’s Avengersille] siis vielä tarkkaa kestoa, mutta se on jokseenkin verrattavissa meidän aiempiin tuotoksiin, Briggs paljastaa.

Hän kuitenkin tähdentää vastaustaan lisäämällä, että peliin on tulossa julkaisun jälkeen kerrontaa laajentavia tarinoita, suunnitelmia ja sankareita, jotka kasvattavat pelin käyttöikää.

Studio julkisti aiemmin Ms. Marvelin saapuvan pelin kuudenneksi pelattavaksi hahmoksi ja käytännössä pelin päähenkilöksi.

Marvel’s Avengers julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 15. toukokuuta.

Lähde: Comicbook

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvä kesto. Tomb Raider peleissä onkin ollut aika sopiva suhde tarinan kestolla ja pelin kokonaiskestolla. Taisin myös vastata taannoiseen kyselyyn jotain tuohon suuntaan meneviä tuntimääriä.

Siinäpä ne positiiviset seikat sitten tästä pelistä jääkin. Mielenkiinnolla kyllä odotan josko tämä olisi hankittava teos mutta ei kauheasti vielä herätä innostusta tai muitakaan tunteita.

Nostoja