Crystal Dynamics on julkaissut studion tulevasta supersankaritoiminnasta Marvel’s Avengers uuden trailerin, joka esittelee tarkemmin pelin toimintoja.

Juoni käynnistyy traagisin seurauksin päätyvää A-Dayta, jonka seurauksena supersankarit julkistetaan lainsuojattomiksi. Näiden tilalle uusiksi puolustajiksi nousee AIM-organisaation kehittämät robotit, mutta Kamala Khan, eli Ms. Marvel, löytää todisteita näiden vilpillisyydestä ja käynnistää Kostajien paluun suojelijoiksi.

Supersankareiden tukikohtana toimii pelissä hylätty Helicarrier, jota päästään päivittämään paremmaksi pelin edetessä. Aluksessa pystyy muun muassa päivittämään hahmoja erilaisilla modifikaatioilla, jotka antavat erinäisiä bonuksia taisteluihin. Varusteet näyttäisivät olevan myös värikoodattuja näiden harvinaisuuden mukaan sekä pisteytetty, mikä kielisi pelin etenevän perinteisen loottitoiminnan säännöin. Hahmoilla on myös kattavat kykypuut, minkä lisäksi nämä voi pukea lukuisiin eri asusteisiin, jotka ovat saaneet inspiraation Marvelin 80-vuotisesta historiasta.

Tehtävät ovat puolestaan rajoitettu Hero- ja Warzone-tehtäviin, joista ensiksi mainitut ovat osa yksinpelikampanjaa ja keskittyvät yksittäisten sankareiden esittelyyn sekä näiden hankkimiseen tiimiin. Warzone-tehtäviä voi puolestaan yrittää yhdestä neljään pelaajaa, jotka voivat valita sankarinsa vapaasti omasta kokoelmastaan.

Julkaisun jälkeen kerrontaa on tarkoitus jatkaa useiden vuosien ajan lisäämällä peliin uusia sankareita ja alueita pelattavaksi ilmaiseksi. 

Marvel’s Avengers julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 15. toukokuuta 2020.

Lisää luettavaa