Marvel's Guardians of the Galaxy on kuin onkin Eidos-Montréalin seuraava peli – pelikuvaa ja julkaisupäivä julki / Uutiset / pelaaja.fi

Marvel's Guardians of the Galaxy on kuin onkin Eidos-Montréalin seuraava peli – pelikuvaa ja julkaisupäivä julki

14.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Marvel's Guardians of the Galaxy on kuin onkin Eidos-Montréalin seuraava peli – pelikuvaa ja julkaisupäivä julki

Square Enix käynnisti oman E3 2021 -lähetyksensä vuosia huhuraporteissa viihtyneen Marvel's Guardians of the Galaxyn julkistuksella. Raporttien mukaisesti peliä kehittää tuoreimmista Deus Ex -peleistäkin tuttu kanadalaisstudio Eidos-Montréal.

Luvassa on kolmannen persoonan toimintaseikkailu, joka lähestyy Marvelin kosmista sankariryhmää omalla otteellaan Square Enixin viime vuonna julkaiseman Marvel's Avengerin tapaan.

Pelissä ohjataan Star-Lordia, mutta pelaajat voivat myös antaa taktisia komentoja sankarikokoonpanon muille hahmoille, kuten Grootille, Gamoralle ja Draxille. Vuorovaikutusta on myös keskusteluissa, joihin pelaaja voi antaa oman panoksen dialogivalinnoillaan.

Marvel's Guardians of the Galaxy julkaistaan 26. lokakuuta PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle ja pc:lle. Pelin trailerin, pelikuvavideon ja tekijähaastattelun voi katsastaa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Ihan todella pieni ja ujo hatunnosto siitä että on yksinpeli ja trailerissa kova biisi, mutta kyllähän tuo aika geneeriseltä caccaciccareelta pelinä silti näytti ja vitseistä ei kyllä ländänny yksikään. Sitä Square Enixin pamppua joka on käskeny haudata Deus Exin tämmösten tieltä sais kyllä pyöräyttää tervassa ja höyhenissä ja vetää kölin ali.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

On tämä reippaasti parempaan suuntaan Avengersista. Paljon omaperäisempi ote taisteluun ja hahmojen keskinäinen sanailu on ihan hyvä idea, kunhan käsikirjoitus on kunnossa. Samoin osallistavat keskustelut. Deus Exän muistaen, tästä voi tulla aika hieno peli. Kunhan nyt oikeasti tekevät pelistä oman, eivätkä vain ratsasta lisenssillä, kuten Avengers tuntuu tekevän.

Lisäksi Quillin hahmomallikin näyttää paremmalta kuin yksikään Avengerseista. Drax näyttää tosin joltain Disney Infinity hahmolta joka pitäisi suunnitella uusiksi ja Gamorralla on outo avaruuspuku päällä.
Ihmettelen minkälainen sopimus Square-Enixillä on Disneyn kanssa, kun hahmot eivät saa muistuttaa yhtään MCU:n hahmoja. En olisi uskonut että Rachetistä ja Grootista edes voisi saada niin eri näköiset verrattuna MCU:n vastaaviin. Ei se automaattisesti huono juttu ole, mutta tuntuu että monet hahmot nyt kärsii siitä, että ne eivät saa muistuttaa yhtään MCU:n vastaavia.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Ei kyllä enään saa mitään muuta fiilistä kuin "meh" kaikesta Marveliin liittyvästä. Varsinkin kun aina nostetaan samoja hahmoja pöydälle eikä edes yritetä tuoda vähemmän tunnettuja esiin.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus

Luvassa on kolmannen persoonan toimintaseikkailu, joka lähestyy Marvelin kosmista sankariryhmää omalla otteellaan Square Enixin viime vuonna julkaiseman Marvel's Avengerin tapaan.

Heti kun luin tän, tokaisin : "Bitch, I'm out!"

Mutta vilkaisin kuitenkin varmuuden vuoksi gameplay-videon, 4:41 asti pääsin ja annoin periksi, ei näytä yhtään kiinnostavalta. En ylläty jos tämä floppaa Avengerssiakin pahemmin.

Nostoja