Marvel’s Midnight Suns saapuu sittenkin jo tänä vuonna – vanha konsolisukupolvi ja Switch jäävät kuitenkin paitsi supersankaritaktikoinnista

Marvel-taktikointi sai julkaisupäivän.

11.9.2022 10:30

Marvel’s Midnight Suns saapuu sittenkin vielä tänä vuonna.

Firaxis Gamesin kehittämä supersankaritaktiikkaroolipeli on viivästynyt jo useampaan otteeseen. Marvel’s Midnight Suns piti alkujaan ilmestyä viime maaliskuussa, mutta julkaisua viivästettiin lokakuuhun. Lokakuun julkaisuaikataulukaan ei kuitenkaan pitänyt, vaan pelin julkaisun kerrottiin viime kuussa viivästyvän jälleen.

Uutta julkaisupäivää ei paljastettu vielä viimeisimmän viivästyksen yhteydessä, minkä arveltiin viittaavan julkaisun lipsahtamiseen ensi vuoden puolelle. Nyt Marvel’s Midnight Suns on kuitenkin saanut uuden julkaisupäivän vielä tämän vuoden puolelle pc:lle ja uuden sukupolven konsoleille.

Marvel’s Midnight Sunsin kerrotaan ilmestyvän pc:lle, Xbox Series X/S:lle ja PlayStation 5:lle 2. joulukuuta. Aikaisemmin paljastettujen PS4-, Xbox One- ja Switch-versioiden julkaisusta sen sijaan ei tällä haavaa ole tietoa. Julkaisija 2K ei kuitenkaan ole toistaiseksi ilmoittanut julkaisujen peruuntumisesta, joten oletettavasti kyseiset versiot ovat vielä tulossa myöhempänä ajankohtana.

Lähde: 2K

Lisää luettavaa