Mass Effect Andromedan julkaisuajankohta vahvistettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Mass Effect Andromedan julkaisuajankohta vahvistettiin

4.01.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Mass Effect Andromedan julkaisuajankohta vahvistettiin

BioWaren viimeisin tieteisroolipeli Mass Effect Andromeda on saanut julkaisupäivän. Ensimmäisenä pelin pääsevät kokemaan amerikkalaiset pelaajat 21. maaliskuuta, kun pääosassa Eurooppaan Andromedan galaksiin lähdetään 23. päivä maaliskuuta. 

Julkaisupäivä paljastui BioWare-toimitusjohtaja Aaryn Flynnin tuoreessa kirjeessä, jossa hän kuvailee Andromedaa luonnollisesti tähän mennessä kunnianhimoisimmaksi Mass Effect -sarjan osaksi. Uusien tarinoiden ohella pelin kun määrä esitellä sarjan faneille niin uusia hahmoja, lajeja, planeettoja kuin pelijärjestelmiäkin. Odotus pelin suhteen onkin ollut myös kova, sillä se on ensimmäinen uusi suuri Mass Effect -peli viiteen vuoteen.

Pelaamaan Mass Effect Andromedaa päästään Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja pc:llä.

Lähde: Mass Effect (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

My body is ready.

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

Orkkis trilogian ystävänä tämä on alkuvuoden odotetuin tapaus, nyt vain kädet ristissä toivotaan että tulisi mahdollisimman hiottuna ulos ilman DLC pelleilyjä kiitos!

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Saattanee tulla jälkijunassa Switchille, vaikka itse konsoli kuitenkin on noihin aikoihin tulossa kauppoihin. BioWare meinaan jossain haastattelussa sanoi, että ME Andromeda ei ole Nintendon uutukaiselle NYT työn alla, mutta eivät sulje vaihtoehtoa pois että toisivat pelin Switchille, mikäli kysyntää löytyy. Eli metakkaa vain pystyyn, että haluaa pelata tätä peliä "lennossa" ja vaikka missä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

ME3:n lisäreiden aikana (emopelin jälkeen) oli into laskenut koko pelisarjaan mutta videot Andromedasta ovat kyllä nostaneet mukavaa pientä hypeä. Ei kiire kuitenkaan ostaa heti, vaan odottelen rauhassa millaisen vastaanoton saa ja ehkä muutenkin pelailen muuta alta pois. Ei nykyään ole järkevää ostaa kuin niitä pelejä, jotka aikoo heti ottaa työn alle. Kaikki muu joutuu vain jonoon.

Lainaus käyttäjältä Mikanes

Saattanee tulla jälkijunassa Switchille, vaikka itse konsoli kuitenkin on noihin aikoihin tulossa kauppoihin. [--] Eli metakkaa vain pystyyn, että haluaa pelata tätä peliä "lennossa" ja vaikka missä.

En tiedä kuinka paljon ihmisiä kiinnostaa nimenomaan tuo "lentäminen" mutta itse en kyllä Switchin kannettavuudella tekisi juuri mitään, en ainakaan näiden AAA-pelien kanssa, joissa se yksi pääjuttu on pelata ne mahdollisimman isolta ruudulta ja hyvältä AV-toistolta muutenkin. Mutta jokainen tavallaan ja varmasti joku ostaa laitteen sen takia, että peliaikaa on eniten esim. bussissa istuessa tms.

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur
Lainaus käyttäjältä Hifisti

Orkkis trilogian ystävänä tämä on alkuvuoden odotetuin tapaus, nyt vain kädet ristissä toivotaan että tulisi mahdollisimman hiottuna ulos ilman DLC pelleilyjä kiitos!

Veikkaan nykypelien tyyliin että saadakseen kunnollisen pelin niin joutuu lataamaan muutaman päivityksen.Tähän on nykyaikana ikävä kyllä pelit menneet.Pelit julkaistaan puoli valmiina,raivostuttavaa!

Käyttäjän frozen kuva
frozen

jos haluttaisiin tehdä kunnon rpg peli niin otettaisiin mallia witcher 3 mutta vähän epäilen että tulee oleen yhtä surkeita questia kuin dragon age inquisition oli

Nostoja