Mass Effect: Andromedan uusi traileri on täällä – näissä merkeissä BioWaren avaruusooppera jatkuu

Mass Effect: Andromedan uusi traileri on saapunut esittelemään hieman BioWaren seuraavan avaruusroolipelin tarinallisempaa antia.

7.11.2016 18:19

BioWaren ja Electronic Artsin marraskuulle lupaama uusi Mass Effect: Andromeda -traileri on täällä. Uudella videolla sukeltamaan päästään aiempaa laajemmin pelin tarinalliseen antiin sen esitellessä muun muassa tuoreita uhkia, joita ihmiskunnalle uutta kotia etsivät sankarit joutuvat näille täysin tuntemattomassa galaksissa kohtaamaan.

Ohesta katsottavissa on myös hiljattain julkaistu pelin tapahtumia pohjustava orientaatiovideo. Varsinaista pelikuvaa Andromesta on määrä nähdä lisää 1. joulukuuta osana The Game Awards -palkintogaalaa.

Pelilehti Game Informer on lisäksi vahvistanut, että hahmokohtaiset lojaaliustehtävät ovat tekemässä paluun Andromedassa. Pelin keskiössä olevan Ryder-perheen jäsenet on nyt myös nimetty virallisesti ja niiden ääninäyttelijät on samalla vahvistettu. Naispuolinen Ryder kantaa etunimeä Sarah ja tätä ääninäyttelee Civilization: Beyond Earthin kertojana ja Octodadista tuttuna tyttölapsena aiemmin toiminut Fryda Wolff. Miespuolinen Ryder on etunimeltään vastaavasti Scott ja häntä ääninäyttelee itse Octodadina ansioitunut Tom Taylorson. Ryder-sisarusten isää kutsutaan vastaavasti Aleciksi, jota ääninäyttelee God of War III:n Haadesina muun muassa tunnettu Clancy Brown.

Mass Effect: Andromedan kotisivuilla pelille on vahvistettu myös joukko erikoisversioita. Pääasiallisesti erikoisversioiden ”erikoisuus” näyttää muodostuvan erilaisista lisäsisältöekstroista, kuten moninpeliboostauksista ja varustelisistä. Innokkaimmat fanit voivat lähteä havittelemaan haltuunsa vielä myös virallisia Andromeda-lisenssoituja radio-ohjattavia Nomad-ajoneuvoja.

Julkaisunsa Mass Effect: Andromeda saa ”keväällä” 2017. Peli on kehitteillä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: Game Informer

Lisää luettavaa