BioWaren Mass Effect -pelit yksiin kansiin puskeva Mass Effect Trilogy -paketti saapuu myös Eurooppaan. Pelitalon Ryan Warden on vahvistanut, että Xbox 360:llä ja pc:llä peli nähdään vanhalla mantereella marraskuun 9. päivä ja PlayStation 3:lla joulukuun 4. päivä.

Samaan aikaan joulukuussa alkuperäinen Mass Effect saapuu myös PlayStation Networkiin myyntiin erikseen.

Ensimmäisen osan PlayStation-käännöksen kanssa BioWarea on avittanut teksasilainen Edge of Reality -pelitalo. Se on työskennellyt aiemmin muun maussa Dragon Age: Originsin konsoliversioiden parissa.

Warden vahvisti lisäksi PlayStation 3:n Trilogy-version olevan tuhdein kaikista. Sekä pelisarjan ensimmäisen osan levyllinen että ladattava versio pitävät pääpelin ohella sisällään Bring Down the Sky -lisäosan, kun taas paketista löytyvän Mass Effect 2:n mukana pelaajat saavat saman lisäsisältösatsin kuin mitä alkuperäisenkin PlayStation-version mukana tuotiin. Näin ollen mukana ovat siis kaikki muut lisäseikkailut paitsi tuorein Arrival.

Mass Effect 3:n mukana pelaajat saavat vain nettipeliin päästävän Online Passin.

Muiden alustojen sisältö ilmoitettiin pääosin jo syyskuussa. Paketeista kukin versio vaikuttaisi maksavan Yhdysvalloissa 60 dollaria, mikä kääntynee täällä noin 60 euroon.

Lähde: BioWare Blog

Keskustele Mass Effect -sarjasta myös Pelaajaboardeilla.

Lisää luettavaa