Toukokuulle juuri päivätty Mass Effect Legendary Edition pitää sisällään kaikkiaan 40 erilaista pelisarjaan vuosien varrella julkaistua yksinpelilisäsisältöpakettia. Yksi on kuitenkin jäänyt joukosta poissa, sillä ensimmäistä peliä varten tehty The Pinnacle Station ei onnistuttu saamaan mukaan pakettiin.

Haastattelussaan Game Informer -lehden kanssa Legendary Editionin ohjaaja Mac Walters on todennut, ettei lisäsisällöstä onnistuttu jäljittämään toimivaa lähdekoodia. The Pinnacle Station oli jo aiemmin jäänyt pois ensimmäisen Mass Effectin PS3-versiosta vastaavasta syystä, mutta BioWare ja EA yrittivät saada tilanteen vielä käännettyä. Yhtiöt olivatkin yhteydessä lisäsisällön aikoinaan luoneen Demiurge Studiosin työntekijöihin, mutta ilman toimivaa lopputulosta.

Yhteydenotot johtivat kyllä löytyneisiin varmuuskopioihin The Pinnacle Stationista, mutta niidenkin sisältö oli joko vajanaista tai korruptoitunut. Lisäsisällön tuominen mukaan olisi näin ollut vaatinut käytännössä sen luomista uusiksi, mikä olisi tuonut ainakin puoli vuotta lisäaikaa projektiin.

The Pinnacle Station oli aikoinaan toinen Mass Effectin saama lisäosa. Toisin kuin tarinavetoisempi Bring Down the Sky -lisäri, tarjosi The Pinnacle Station lähinnä uusia taisteluhaasteita tuoreen avaruusaseman muodossa.

Lähde: Game Informer

Lisää luettavaa