Mass Effect Legendary Edition on nyt virallista! Kokonaan uusi Mass Effect myös työn alla veteraanitiimillä

Kolme ensimmäistä Mass Effectia remasteroiva Legendary Edition on tosiaan tulossa.

8.11.2020 02:48

Pitkä huhujen sarja on saatu vihdoin päätökseen, sillä BioWare on vahvistanut virallisesti Mass Effect Legendary Collectionin. Kolme ensimmäistä Mass Effect -yksinpeliä remasteroitava paketti tuodaan keväällä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä pc:lle lisäsisältöineen kaikkineen.

– On ollut mahtavaa nähdä komentaja Shepardin seikkailujen saavan uuden elämän superterävällä resoluutiolla, nopeammilla ruudunpäivityksillä ja kauniilla visuaalisilla parannuksilla. Pelinkehittäjinä toivomme aina, että pelimme elävät alkuperäisten alustojensa yli. Mahdollisuus trilogian remasterointiin tarkoittaa, että vuosikymmenen työn hedelmät jatkavat elämäänsä ja ovat koettavissa parempina ja kirkkaampina kuin koskaan aiemmin, BioWare-johtaja Casey Hudson hehkuttaa.

Käytännössä kokoelmalta sopii odottaa optimointeja parhaimmillaan 4K Ultra HD -resoluutioon. Päivityksiä pelit ovat saaneet tätä varten niin tekstuurien, hahmomallien, efektien kuin teknisiä ominaisuuksien kaltaisiin asioihin. Uuden sukupolven alustoilla pelatessa pelit saavat konsolipuolella myös vielä hieman lisää teknistä puhtia taakseen.

Hudson on vahvistanut samalla, että BioWarella tehdään parhaillaan varhaista työtä Mass Effect -universumin ”seuraavan luvun” osalta. Projektin taakse on asetettu ”veteraaneiksi” kutsuttu kehittäjätiimi.

Lähde: BioWare

Lisää luettavaa