Mass Effect -universumiin paluu jääneekin ensi vuoteen / Uutiset / pelaaja.fi

Mass Effect -universumiin paluu jääneekin ensi vuoteen

2.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Mass Effect -roolipelisarjan uusin osa Mass Effect Andromeda ei näytä ehtivän kauppoihin täksi vuodeksi. Electronic Artsin talouspomo Blake Jorgensen on kertonut San Franciscossa tällä viikolla järjestetyn teknologiakonferenssin yhteydessä, että tällä hetkellä julkaisija tavoittelee peliä ulos seuraavan tilikautensa viimeisen vuosineljänneksen aikana eli vuoden 2017 tammi-maaliskuussa.

Mass Effectin mahdollisesta lipsumisesta ensi vuodelle saatiin vihiä jo aiemmin tammikuussa, kun Electronic Artsin tuloskatsaus kertoi pelin julkaisuikkunan osuvan yhtiön seuraavan tilikauden loppuun. Tuolloin varmuudella ei vielä tiedetty, tarkoitettiinko tällä tilikauden kolmatta vai juurikin nyt kerrottua viimeistä neljännestä.

Minkäänlaista syytä mahdolliselle viivästykselle ei ole annettu. Vuosien 2016 ja 2017 vaihde on yhtiölle tosin näillä näkymin muodostumassa kiireiseksi ajankohdaksi, sillä Mass Effect Andromedan ohella kauppoihin on noihin aikoihin odoteltu niin uutta Battlefieldia kuin mahdollisesti jopa seuraavaa Titanfalliakin.

Mass Effect Andromeda paljastettiin virallisesti viime vuoden E3-pelimessujen yhteydessä. Tuolloin peliä lupailtiin kauppoihin tämän vuoden jouluksi. Aiemmat Mass Effect -pääsarjan osat kehittäneen BioWare Edmontonin sijaan Andromedaa työstää BioWare Montreal.

Lähde: Eurogamer, NeoGAF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Eipä ollut mikään yllätys. Pelistä ei ole näytetty yhtään mitään konkreettista (E3-trailerikin oli vain messuja varten väsätty höpöhöpö-traileri) ja pelin kehistystiimissä ovat ulko-ovet paukkuneet kummallisen tiuhaan tahtiin. Mitäköhän jää käteen sitten joskus? Joten en yhtään ihmettelisi, että ensi vuoden alussa ilmoitettaisiin pelin myöhästyvän syksyyn 2017 ja syksyllä taas ilmoitetaan... etc.

Käyttäjän Infraspinatus kuva
Infraspinatus

Eiköhän se sieltä tule. Otan mieluummin valmiin pelin vähän myöhemmin. (Ja jos nyt tarkkoja halutaan olla niin pelin nimessä on kaksoispiste, eli Mass Effect: Andromeda. Pistää silmään :p)

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ompahan aikaa vetää kakkonen loppuun ja aloittaa kolmonen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Odotan mielummin hyvää pitkään, kun otan paskaa nyt. Pelejä on ihan tarpeeksi pelattavaksi. Kuitenkin voi aina käydä Duke Nukem Forverit, joka sekin on mainettaan parempi peli. Ainakin pc:llä, kun suorituskykyongelmia ei ole.

Nostoja