BioWare on toistuvien kysymyksien jälkeen antanut viimein lisätietoja noin 60 dollaria kustantavasta Mass Effect Trilogy -kokoelmapaketistaan. Roolipelisarjan kolmen suositun pelin ohella ainakin kokoelman pc- ja Xbox 360 -version on varmistettu pitävän sisällään myös lisäsisältöä, mutta hyvinkin valikoidussa muodossa.

Pc:llä ensimmäisen Mass Effectin mukana pelaajat saavat saman tien levyllä haltuunsa lisäseikkailut Bring Down the Sky ja Pinnacle Station. Mass Effect 2:n mukana saapuu sen sijaan pääsy vain Cerberus Network -palveluun, joka tuo mukanaan Zaeed-hahmon ja siihen liittyvän tehtävän, Normandy Crash Site -tehtävän, The Firewalker Packin sekä erilaisia varusteita.

Mass Effect 3:n kanssa pelaajat saavat tyytyä moninpeliin oikeuttavaan Online Passiin.

Xbox 360:llä sisältö on muuten sama, mutta ensimmäisen Mass Effectin lisäseikkailut on ladattava erikseen Xbox Livestä. BioWare ei ole maininnut suoraan, tarvitseeko Trilogyn ostaneiden maksaa niistä mitään.

Muita versioita myöhemmin kauppoihin rantautuvan PlayStation 3 -version lisäsisällöstä ei ole annettu vielä tarkempia tietoja. Mahdollista kuitenkin on, että kokoelma on muita versioita tuhdimpi. Paketin myötä ensimmäinen Mass Effect saapuu nimittäin vasta ensimmäistä kertaa PlayStationille, kun taas Mass Effect 2 julkaistiin konsolille alkujaankin jo lähes kaiken lisäsisällön kera.

Toistaiseksi paketin tuloa Eurooppaan ei ole varsinaisesti vielä varmistettu. Ainakin kuitenkin Verkkokauppa.comissa kokoelma on jo tyrkyllä.

Lähde: BioWare

Lisää luettavaa