Massakausi on täällä? Uudelta Killer Instinct -taistelijalta ei kokoa puutu / Uutiset / pelaaja.fi

Massakausi on täällä? Uudelta Killer Instinct -taistelijalta ei kokoa puutu

26.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Microsoft ja Iron Galaxy ovat tarjonneet vilaukset jälleen yhteen uuteen Killer Instinct -taistelijaan. Tällä kertaa lähitulevaisuudessa siintää Golemiksi kutsuttu rökittäjä, joka herättää huomiota erityisesti kokonsa osalta.

Golemin paljastus tehtiin osana uusinta Killer Instinct -traileria, jossa nähtäville on saatu myös kattava esittely kuun vaihteessa julkaistavasta uudesta Omen-hahmosta. Siinä missä Golem tulee kuitenkin olemaan näillä näkymin yksi Killer Instinctin toisen tuotantokauden kahdeksasta uudesta taistelijasta, on Omen vuorostaan puhdas bonushahmo. Häneen ei pääsekään käsiksi aivan perinteisin keinoin, sillä hahmoa jaetaan vain heille, jotka ovat ostaneet Killer Instinctin kakkoskauden Ultra Edition- tai Combo Breaker -paketin.

Ensimmäisenä Omenilla pääsevät mätkimään Ultra Editionin omistajat tammikuun 30. päivä. Combo Breaker -paketilla hahmon saa 5. helmikuuta.

Erikoisesta luonteestaan johtuen Omenilla ei pääse pelaamaan ollenkaan Killer Instinctin tarinatilassa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Jotenkin tuntuu että uuden tiimin myötä hahmot ja trailerit ovat ainakin huonontuneet. Omen on niin geneerisen ja tylsän näköinen hahmo, niin oli myös se aikaisempi cyboraptori...tai mikä olikaa :S

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vois alkaa Microsoft pikkuhiljaa lunastamaan niitä lupauksia panostamisesta pc-pelaamiseen ja alkaa julkaisemaan näitä pelejä pc:lle. Sellanen Xbox app ja friendslistat ei ihan kata niitä lupauksia. Meillä on friendslistat sitäpaitsi jo Steamissa.