Massakausi on täällä? Uudelta Killer Instinct -taistelijalta ei kokoa puutu

Uudet hahmot jatkavat vyörymistä Xbox Onen Killer Instinctiin. Kuun lopulla pelin valtaa osittain bonushahmo Omen ja joskus hänen jälkeensä on järkälemäisen Golemin vuoro.

26.1.2015 21:40

Microsoft ja Iron Galaxy ovat tarjonneet vilaukset jälleen yhteen uuteen Killer Instinct -taistelijaan. Tällä kertaa lähitulevaisuudessa siintää Golemiksi kutsuttu rökittäjä, joka herättää huomiota erityisesti kokonsa osalta.

Golemin paljastus tehtiin osana uusinta Killer Instinct -traileria, jossa nähtäville on saatu myös kattava esittely kuun vaihteessa julkaistavasta uudesta Omen-hahmosta. Siinä missä Golem tulee kuitenkin olemaan näillä näkymin yksi Killer Instinctin toisen tuotantokauden kahdeksasta uudesta taistelijasta, on Omen vuorostaan puhdas bonushahmo. Häneen ei pääsekään käsiksi aivan perinteisin keinoin, sillä hahmoa jaetaan vain heille, jotka ovat ostaneet Killer Instinctin kakkoskauden Ultra Edition– tai Combo Breaker -paketin.

Ensimmäisenä Omenilla pääsevät mätkimään Ultra Editionin omistajat tammikuun 30. päivä. Combo Breaker -paketilla hahmon saa 5. helmikuuta.

Erikoisesta luonteestaan johtuen Omenilla ei pääse pelaamaan ollenkaan Killer Instinctin tarinatilassa.

Lisää luettavaa