Massamurharäiskintä Hatredin kehittäjät paljastivat seuraavan pelinsä – nyt saa kyytiä ISIS

Hatred-massamurhapelistä tuttu Destructive Creations on tuomassa seuraavaksi markkinoille kantaa ottavan IS Defense -räiskintäpelin.

13.2.2016 05:15

Massamurhaajasta kertoneen Hatred-pelin luoja Destructive Creations on paljastanut seuraavan pelinsä. Kuluvalla viikolla kehittäjä toi Steam Greenlightissa julki IS Defensen, josta ensimmäisen maistiaisen voi ottaa oheisella trailerilla.

IS Defensessa ohjattavaksi saadaan paikalleen pultattua konekivääriä paukuttava NATO-sotilas, joka vuonna 2020 yrittää estää Pohjois-Afrikan jo valloittanutta ISIS-järjestöä miehittämästä Eurooppaa. Toisin sanoen kyseessä on siis peli, joka on tyystin omistettu monista toimintapeleistä tutuille tykkitornikohtauksille, mitä nyt välillä toimintaa piristetään mahdollisuudella parantaa omaa kalustoaan ja kutsua tulitukea rinnalleen.

Destructive Creationsin mukaan IS Defense on studiolle ennen kaikkea sivuprojekti, joka toimii samalla myös sen henkilökohtaisena vastustuksena Lähi-idässä tänä päivänä velloville tapahtumille. Inspiraatiota studiossa on otettu peliä varten Operation Wolfin ja Beach Headin kaltaisista räiskintänimikkeistä.

Saataville IS Defensen on tarkoitus tulla huhti-kesäkuun paikkeilla. Sitä odotellessa lukaista voi vaikkapa Pelaaja-lehden arvostelun Hatredista.

Lähde: Steam Greenlight

Lisää luettavaa