Massamurharäiskintä Hatredin kehittäjät paljastivat seuraavan pelinsä – nyt saa kyytiä ISIS / Uutiset / pelaaja.fi

Massamurharäiskintä Hatredin kehittäjät paljastivat seuraavan pelinsä – nyt saa kyytiä ISIS

13.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

Massamurhaajasta kertoneen Hatred-pelin luoja Destructive Creations on paljastanut seuraavan pelinsä. Kuluvalla viikolla kehittäjä toi Steam Greenlightissa julki IS Defensen, josta ensimmäisen maistiaisen voi ottaa oheisella trailerilla.

IS Defensessa ohjattavaksi saadaan paikalleen pultattua konekivääriä paukuttava NATO-sotilas, joka vuonna 2020 yrittää estää Pohjois-Afrikan jo valloittanutta ISIS-järjestöä miehittämästä Eurooppaa. Toisin sanoen kyseessä on siis peli, joka on tyystin omistettu monista toimintapeleistä tutuille tykkitornikohtauksille, mitä nyt välillä toimintaa piristetään mahdollisuudella parantaa omaa kalustoaan ja kutsua tulitukea rinnalleen.

Destructive Creationsin mukaan IS Defense on studiolle ennen kaikkea sivuprojekti, joka toimii samalla myös sen henkilökohtaisena vastustuksena Lähi-idässä tänä päivänä velloville tapahtumille. Inspiraatiota studiossa on otettu peliä varten Operation Wolfin ja Beach Headin kaltaisista räiskintänimikkeistä.

Saataville IS Defensen on tarkoitus tulla huhti-kesäkuun paikkeilla. Sitä odotellessa lukaista voi vaikkapa Pelaaja-lehden arvostelun Hatredista.

Lähde: Steam Greenlight

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Hintaan 6,66€ (hahahaa, i saw what you did there) ei ole paha budjettijulkaisu, näillä näkymin. Odotan vielä vähän aikaa ennen ennakkotilaamista.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Firman imagon tuntien ehdin luulla että kyseessä olisi terroristisimulaattori, jossa hyökkäillään Jumalan nimeä huutaen yleisötapahtumiin ja turistikohteisiin.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Tietääpähän mihin toimistoon/firmaan varsin seuraava aloha snackbar huutojen saattelema terrori isku osuu.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Kunhan optimointi olisi edes tasoa "jotain" niin varmaan ihan kokeilun arvoinen tuotos.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

:D

Käyttäjän Waldoh_ kuva
Waldoh_
Lainaus käyttäjältä lindario

Firman imagon tuntien ehdin luulla että kyseessä olisi terroristisimulaattori, jossa hyökkäillään Jumalan nimeä huutaen yleisötapahtumiin ja turistikohteisiin.

Jahas, jahas siellä on yksi mielensäpahoittaja :). Olisiko katsoa vähän eri vinkkelistä nykymaailmaa/sulkea tietokone?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Waldoh_

Jahas, jahas siellä on yksi mielensäpahoittaja . Olisiko katsoa vähän eri vinkkelistä nykymaailmaa/sulkea tietokone?

En nyt kyllä millään näe, miten lindarion viesti viittaa millään tavoin mielen pahoittamiseen. Odotin totta puhuen itsekin, että kehittäjä olisi lähtenyt yrittämään Hatredin jälkeen nimenomaan jotain vähän räväkämpää. Varsinkin kun IS Defensekaan ei näytä pelillisesti mitenkään erityisen jännittävältä.

Käyttäjän Waldoh_ kuva
Waldoh_
Lainaus käyttäjältä Riepu

Lainaus käyttäjältä Waldoh_Jahas, jahas siellä on yksi mielensäpahoittaja . Olisiko katsoa vähän eri vinkkelistä nykymaailmaa/sulkea tietokone?En nyt kyllä millään näe, miten lindarion viesti viittaa millään tavoin mielen pahoittamiseen. Odotin totta puhuen itsekin, että kehittäjä olisi lähtenyt yrittämään Hatredin jälkeen nimenomaan jotain vähän räväkämpää. Varsinkin kun IS Defensekaan ei näytä pelillisesti mitenkään erityisen jännittävältä.

Noh mielipiteensä kullakin mutta ekana mulla tuli semmonen ajatus että kys. henkilö otti nokkiinsa Hatredista, ja nyt sitten otti kannan kyseiseen studioon että tekevät vain pelejä jossa tapetaan siviilihenkilöitä eikä niin ikään lievempää tappamista (lue. CoD, CS, BF jne.). Kukkahattutädithän tästä studiosta veti aikoinaan raivon ja nyt kun terroristit ovat iskeneet ympäri maailmaa niin tämä henkilö ikään kuin solvaisi studiota "Te teitte jo tuommosen pelin niin en ois yllättynyt jos olisitte tuostakin tehnyt pelin" *käsilaukku heiluu*. Mut joo, vaikeasti selittää mitä meinaan ja varmaan vielä vaikeampi ymmärtää mutta eipä kaikkien tarvi tätä tekstiä ymmärtääkään.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tällä kertaa ovat ainakin oikean asian puolesta, vaikka henkilökohtaisesti en myöskään tuomitse The Hatredin teeemaa, sitä kutsutaan sananvapaudeksi. En kuitenkaan luota studioon tarpeeksi ostaakseni heidän tuotteitaan, huhuttujen uusnatsikytköksien takia. Nämä toki voivat olla vain huhuja, mutta ei sitä koskaan tiedä. Täten The Hatred onkin ainut peli mihinkä olen tehnyt katasauksen Youtube-kanavalliani, on piraattiversio.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Käsittämätöntä tehdä peli ihmisten tappamisesta, joita usa tekaistun syyn nojalla ensin tappoi miljoonittain ja sitten kutsua sitä oikeudeksi. Isis olisi pysynyt omassa maassaan ilman usan sairasta öljy ahneutta.