Massamurharäiskintä Postalin uusioversio on edelleen tapahtumassa – tältä se nyt näyttää

Yli vuosi julkistuksensa jälkeen Postal-räiskintäpelin uusioversio Postal Redux on näyttäytynyt virallisesti.

24.2.2016 22:48

Jo reilu vuosi sitten alkujaan paljastettu uusioversio pian jo 19-vuotiaasta Postal-räiskintäpelistä on edelleen tulossa. Kehittäjä Running with Scissors julkaisi tällä viikolla ensimmäisen satsin ruutukaappauksia ja videomateriaalia Postal Reduxista, jonka se on aikeissa julkaista keväällä Windows-, Mac- ja Linux-koneille.

Postal tuli aikoinaan tunnetuksi varsin väkivaltaisesta toiminnastaan, jossa pelaajat lähtivät kiivaalle murharetkelle paukuttaen alas erityisesti poliiseja mutta myöskään siviilit eivät välttämättä olleet aina pelaajien kauhuteoilta turvassa. Peli sai myöhemmin kaksi erittäin huumoripitoista jatko-osaa ja toipa pahamaineinen elokuvaohjaaja Uwe Bollkin sen vuonna 2007 myös valkokankaille asti.

Postal Redux päivittää alkuperäisen pelin graafisen annin sopimaan tietysti paremmin nykypäivään, mutta onpa sen pelattavuuttakin hiottu ja sisältöä laajennettu tuoreella Rampage-pelitilalla. Tuore pelitila pyörii pisteiden kerryttämisen ympärillä, mikä tapahtuu pitämällä yllä kiivaita tappoputkia.

Myöhemmin tänä vuonna Postal Redux saadaan myös vielä PlayStation 4:lle. Se onkin ensimmäinen kerta, kun pelisarja nähdään konsoleilla.

Ohessa muistutuksena videokuvaa alkuperäisestä Postalista.

Lähde: Running With Scissors

Lisää luettavaa