Massiivinen No Man's Sky hämmästyttää jo maailmalla – tutustu nyt kehittäjiin / Uutiset / pelaaja.fi

Massiivinen No Man's Sky hämmästyttää jo maailmalla – tutustu nyt kehittäjiin

27.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Brittiläisen Hello Gamesin uutuuspeli No Man's Sky on käännellyt päitä laajalti jo reilun puolen vuoden ajan. Peli on ollut kunnolla julkisesti esillä vasta aikalailla pariin otteeseen, mutta siitäkin huolimatta ihmiset ovat jaksaneet innostua hurjasti scifi-seikkailusta, jossa massiivinen universumi kutsuu pelaajia värikkäälle ja avaruusalusten täyttämälle tutkimusmatkalle.

Kaiken tämän No Man's Skyn keräämään innokkuuden keskellä on hyvä kuitenkin katsella välillä vähän itse pelin taustallekin. Sonyn avustamana verkkoon onkin tupsahtanut kuluvalla viikolla reilut seitsemän minuuttia pitkä video, joka tarjoaa hieman taustaa piskuisesta Hello Gamesista ja avaa myös studion No Man's Sky -visiota.

Haastateltavana videolla nähdään pelitalon johtaja Sean Murray.

Ohessa muistutuksena vielä myös E3-pelikuvapätkää No Man's Skysta. Pelin on vahvistettu debytoivan valmistuessaan PlayStation 4:llä, mutta eiköhän se vielä muillekin alustoille myös saada.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Tämä oli kyllä ehdottomasti yksi E3:en highlightsejä! Hiton hyvältä näyttää.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Oikeastaan ainoa uuden sukupolven peli, jota oikeasti odotan. Vielä kun saisi jotkut virtuaalilasit mukaan, niin voisi olla aika mullistava kokemus.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Oculus Rift -tuki on muistaakseni jo varmistettu.

edit: ilmeisesti ei

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Vaikka kyseessä pienen porukan pelin, on odotukseni todella korkealla. Voisin jopa sanoa että tämä on ollut itselläni jo pitkään odotetuimpien pelien kärkipaikoilla. Kylkeen vielä Oculus Rift / Project Morpheus -tuki, ja erinomaisen lupaavalta näyttäisi.