Massiivinen päivitys läväytettiin Dead Rising 3 -pelaajien ladattavaksi

Dead Rising 3:n uuden lisäsisältökampanjan lähestyessä Capcom on tuonut peliin mittavan päivityksen.

20.1.2014 21:57

Capcom Vancouver ja Microsoft ovat julkaisseet uuden päivityksen Dead Rising 3:een, joka kooltaan ei vastaa aivan perinteisimpiä konsolipelien päivityksiä. Ladattavaa pelaajille tarjotaan nimittäin noin 13 gigatavun edestä.

Yksi päivityksen tarkoituksista on valmistaa peli sen tiistaina julkaistavaa lisäsisältöä varten. Operation Broken Eagleksi kutsuttu uusi maksullinen paketti tuo mukanaan zombimäiskeeseen uuden hahmon, jonka mukana nähdään myös vielä niin uusia aseita, tehtäviä kuin ajoneuvojakin. Päivitys muun muassa pyrkii varmistamaan, että pelaajien välinen yhteistyöpelaaminen netissä ei kärsisi yhteensopivuusongelmista.

Muuten päivitys korjaa erityisesti myös useita pelaajien palautteen mukaan etsittyjä ongelmia sekä lisää tuen Xbox Onen ohjaimen täriseville liipaisimille. Liipaisinten avulla pelaajille voidaan näin antaa esimerkiksi paremmin palautetta siitä, mikä heidän käyttämänsä aseen ammustilanne milloinkin onkaan.

Kokonaisuudessaan päivityksen sisällön löytää tämän Xbox Wire -sivun alaosasta. Vaikka lataustiedosto onkin mittava, ei se raporttien mukaan paisuta itse kiintolevyllä olevaa pelin tiedostoa aivan vastaavalla määrällä.

Lähde: Xbox Wire, Official Xbox Magazine

Lisää luettavaa