Master Chief sai kasvonsa – Showtimen Halo-sarja nappasi ikoniseen rooliin American Gods -tähden / Uutiset / pelaaja.fi

Master Chief sai kasvonsa – Showtimen Halo-sarja nappasi ikoniseen rooliin American Gods -tähden

18.04.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Showtimen kehitteillä oleva Halo-televisiosarja on kiinnittänyt tuotantoon itse Master Chiefin, jonka roolissa nähdään muun muassa American Gods - ja Orange is the New Black -sarjoista tuttu Pablo Schreiber.

Schreiberin ohella tuotantoon on kiinnitetty australialainen Yerin Ha, joka nähdään 16-vuotiaan Quan Ahin roolissa. Etäisiltä siirtokunnilta oleva Ah kohtaa matkallaan Master Chiefin ”heille molemmille ratkaisevalla hetkellä”.

Showtimen tuotannosta vastaava Gary Levine kertoi viime vuonna, että Master Chief olisi yksi sarjan päähenkilöistä ja että hänen taipumus olla näyttämättä pelisarjassa kasvojaan olisi vahva osa tulevan tuotannon tarinallisuutta. Hänen lisäkseen sarjassa nähdään kuitenkin myös muita päähenkilöitä.

Tuotannossa tapahtui alkuvuonna pieniä muutoksia, kun ohjaaja Rupert Wyatt joutui lähtemään projektista aikatauluongelmiin vedoten. Uudeksi ohjaajaksi saapui helmikuussa Otto Bathurst, minkä yhteydessä jaksojen määrää pienennettiin kymmenestä yhdeksään.

Sarjan vetäjinä toimivat Kyle Killen sekä Steven Kane.

Lähde: The Hollywood Reporter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Saas nähä miten tämäkin toteutetaan. Vaikea kuvitella, että tälläisellä näyttelijällä päästään siihen, että naamaa ei näytettäisiin koskaan. Olisi kuitenkin aika outoa yhtäkkiä määritellä MC näyttämään Pablo Schreiberiltä.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Ja toinen asia mikä on hankala on tietenkin Chiefin ääni....toki nuorempaa Master Chiefia on jo ääninäyttelyt joku muu kuin Steve Downes noissa aiemmissa Live Action pätkissä, mutta kyllä se monien fanien on varmaan vaikea hyväksyä ketään muuta MC:n äänenä kuin Downes. Vähän sama kuin James Earl Jonesin tapauksesssa hän on se ainoa oikea Vaderin ääni.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Ei näytä yhtään master chieffiltä.