BioWare on paljastanut virallisesti seuraavan Mass Effect -sarjan osa. Ensi vuoden lopulla avaruusooppera jatkuu Mass Effect: Andromedan muodossa, jonka pääsee kokemaan niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä kuin pc:lläkin.

Andromeda näyttäisi vievän Mass Effect -pelaajat tällä kertaa kokonaan uuteen galaksiin, josta ensimmäisen vilauksen voikin ottaa jo oheisesta trailerista. Siitä huolimatta kuitenkin, että peli oli ensimmäinen asia, jonka Electronic Arts paljasti omassa E3-lehdistötilaisuudessaan, ei se suostunut vielä kertomaan yksityiskohtia tulevasta tuotoksestaan.

Mass Effect: Andromedaa kehittää BioWaren Montrealiassa sijaitseva studio. Aiemmin pelisarjasta vastasi BioWare Edmonton, jolla pitäisi olla työn alla parhaillaan jotain aivan muuta kuin Mass Effectia.

Päivitys kello 0.40: BioWare on vahvistanut, että Andromeda sijoittuu alkuperäiseen Mass Effect -trilogiaan nähden reippaasti tulevaisuuteen. Ohjattavaksi pelaajat saavat jälleen ihmishahmon, joka voi olla joko nainen tai mies. 

Lisää luettavaa