Mechojen ja ihmissuhteiden pyörremyrsky odottaa taas – yli 20-vuotias Sakura Wars -sarja palaa PS4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Mechojen ja ihmissuhteiden pyörremyrsky odottaa taas – yli 20-vuotias Sakura Wars -sarja palaa PS4:llä

13.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Sakura Wars, Sega, roolipeli, JRPG, ARPG, julkaisupäivä, 28. huhtikuuta

Japanissa joulukuussa pitkän tauon jälkeen jatkunut Sakura Wars -sarja palaa uusimman osansa myötä vielä myös länteen. Ihan vain Sakura Wars -nimeä kantava PS4-uutukainen on vahvistettu Segan toimesta Amerikkaa ja Eurooppaa varten huhtikuun 28. päiväksi.

Sega Saturnilla alkunsa saanut sarja on tullut tutuksi niin roolipeli- kuin visual novel -elementeistä, eikä niitä ole täysin unohdettu uusimmassakaan osassa. Tuorein Sakura Wars ei ole tosin roolipelityypiltään tällä kertaa taktinen, vaan painotus on nyt toiminnallisemmassa suunnassa. Dialogipuolella menoa rytmittää yhä sentään LIPS-niminen dynaaminen keskustelujärjestelmä, jossa tehtyjen vastauksien pitäisi näkyä niin taistelukentillä kuin niiden ulkopuolellakin.

Peliä on auttanut kääntämään englanniksi Inbound Games, joka tuki Segaa myös esimerkiksi Yakuza 0:n kanssa.

Edellinen Sakura Wars -sarjan pääosa oli Japanissa vuonna 2005 PS2:lle julkaistu Sakura Wars: So Long, My Love. Peli nähtiin lopulta myös lännessä vuonna 2010 Wii-version kera.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.