Piranha Gamesin työstämä MechWarrior 5: Mercenaries on päätynyt lykätyksi. Syyskuisen julkaisun sijaan peliä tavoitellaan nykysuunnitelmien mukaisesti ulos nyt joulukuun 10. päivälle.

Kehittäjä perustelee lykkäystä kahdella asialla. Ensinnäkin se haluaa välttää pelin jäämistä muiden loppuvuonna julkaistavien isojen pelien jalkoihin. Viivästyksellä se kokee pystyvänsä paremmin saavuttamaan pelin markkinointiin ja lokalisointiin liittyvät tavoitteensa.

Lykkäyksen yhteydessä on selvinnyt, että MechWarrior 5 on julkaisustaan asti vuoden ajan Epic Games Storen yksinoikeus. Piranha Games perustelee valintaa sillä, että Epicin antama tuki on antanut sille mahdollisuuden lykätä peliä ja parantaa mahdollisuuksia pelin löydettävyyden suhteen.

Piranha Games lupaa antaa rahat takaisin Mechwarrior 5:n ennakkotilauksista, mikäli asiakkaat eivät ole tyytyväisiä Epic-siirrosta. Ennakkotilaajat saavat myös pitää ennakkotilauksista annetut MEchWarrior Online -etunsa.

Beta-testiin MechWarrior 5:tä tavoitellaan parhaillaan marraskuulle. Mukaan on mahdollista päästä ennakkotilauksien kautta.

Lähde: MechWarrior 5 (kotisivu)

Lisää luettavaa