Vuoden ikää vähitellen lähentelevä MechWarrior 5 ei ilmestykään suunnitellusti Steamiin ja GOG-kauppapaikalle vielä joulukuussa. Pelin Epic Games Store -yksinoikeusdiili näkee kyllä päätöksensä joulukuussa, mutta kehittäjä Piranha Games on ilmoittanut, että uudet pc-versiot sekä pelin tuore Heroes of the Inner Sphere -lisäsisältö julkaistaankin nyt vasta keväällä 2021.

Keskeisenä syynä päätökseen on 10. joulukuuta tapahtuva Cyberpunk 2077:n julkaisu.

– Kuka tahansa kehittäjä haluaa saada nimikkeilleen niin paljon huomiota kuin mahdollista, joten julkaisupäivän jakaminen Cyberpunkin kanssa on vähemmän optimaalista. Ensimmäisen päivän myynnit ja markkinointi ovat tärkeitä menestyksekkään tuotteen julkaisussa, ja uskomme, että uudelleenjärjestelty julkaisu antaa MechWarrior 5: Mercenariesille ansaitsemansa mahdollisuuden ja huomion, Piranha Gamesilta kerrotaan.

Lykkäys antaa kehittäjille kuitenkin myös mahdollisuuden junaille keväälle aina vain isomman MechWarrior 5 -julkaisun. Piranha Gamesin nimittäin vahvistaa, että peli on tulossa vielä myös Xbox Series- ja Xbox One -koneille, joille se voidaan tuoda nyt samaan aikaan Steam- ja GOG-versioiden myynnin kanssa. Lisäaika varmistaa vielä kaikille versioille, että Piranhalla on aikaa jatkaa rauhassa pelin viilaamista.

Lähde: Piranha Games

Lisää luettavaa