MechWarrior 5 suuntaa Xboxille – Steam-julkaisu ja lisäsisältö väistyvät Cyberpunk 2077:n tieltä / Uutiset / pelaaja.fi

MechWarrior 5 suuntaa Xboxille – Steam-julkaisu ja lisäsisältö väistyvät Cyberpunk 2077:n tieltä

27.11.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
MechWarrior 5, Mercenaries, Piranha Games, MechWarrior

Vuoden ikää vähitellen lähentelevä MechWarrior 5 ei ilmestykään suunnitellusti Steamiin ja GOG-kauppapaikalle vielä joulukuussa. Pelin Epic Games Store -yksinoikeusdiili näkee kyllä päätöksensä joulukuussa, mutta kehittäjä Piranha Games on ilmoittanut, että uudet pc-versiot sekä pelin tuore Heroes of the Inner Sphere -lisäsisältö julkaistaankin nyt vasta keväällä 2021.

Keskeisenä syynä päätökseen on 10. joulukuuta tapahtuva Cyberpunk 2077:n julkaisu.

– Kuka tahansa kehittäjä haluaa saada nimikkeilleen niin paljon huomiota kuin mahdollista, joten julkaisupäivän jakaminen Cyberpunkin kanssa on vähemmän optimaalista. Ensimmäisen päivän myynnit ja markkinointi ovat tärkeitä menestyksekkään tuotteen julkaisussa, ja uskomme, että uudelleenjärjestelty julkaisu antaa MechWarrior 5: Mercenariesille ansaitsemansa mahdollisuuden ja huomion, Piranha Gamesilta kerrotaan.

Lykkäys antaa kehittäjille kuitenkin myös mahdollisuuden junaille keväälle aina vain isomman MechWarrior 5 -julkaisun. Piranha Gamesin nimittäin vahvistaa, että peli on tulossa vielä myös Xbox Series- ja Xbox One -koneille, joille se voidaan tuoda nyt samaan aikaan Steam- ja GOG-versioiden myynnin kanssa. Lisäaika varmistaa vielä kaikille versioille, että Piranhalla on aikaa jatkaa rauhassa pelin viilaamista.

Lähde: Piranha Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Toivottavasti peliä on päivitetty kunnolla. Epic julkaisun taso oli jotain hirveää. Kiinnostaisi hyvä Mechi peli todella, mutta tästä riitti, kun luki ensimmäisen arvostelun julkaisussa. Ennen arvosteluita toiveet olivat vielä korkealla. Ehkä nyt uusinta julkaisussa peli on sellainen mikä sen olisi pitänyt olla.