Medal of Honor palaa ensi viikolla – tältä näyttää moninpelitoiminta / Uutiset / pelaaja.fi

Medal of Honor palaa ensi viikolla – tältä näyttää moninpelitoiminta

3.12.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Medal of Honor, Above and Beyond, vrituaalitodellisuus, VR, moninpeli, EA, Respawn Interactive,

Virtuaalitodellisuuslaitteiden varaan rakennettu Medal of Honor: Above and Beyond on esittäytynyt vielä ainakin yhdellä trailerilla ennen sen ensi viikolla tapahtuvaa julkaisua.

Aiemmat trailerinäytteet pelistä ovat keskittyneet sen tarinakampanjaan, mutta tuoreimmalla videolla syyniin otetaan verkkomoninpeli. Räiskimään muita ihmisiä vastaan päästään parhaimmillaan 12 hengen otteluissa kaikkiaan viidessa eri pelitilassa. Nämä ovat peritneiset Deathmatch ja Team Deathmatch, taktisten sijaintien valloittamiseen keskittyvä Domination, pommien asettamiseen ja purkamiseen keskittyvä Mad Bomber sekä Domination, jossa pelialueiden hallitsemisesta taistellaan raketinheittimillä varustettuna.

Medal of Honor: Above and Beyondia päästään pelaamaan pc:llä Steamin ja Oculus-kaupan kautta  11. joulukuuta alkaen. Pelin on kehittänyt Apex Legends- ja Titanfall-studio Respawn Entertainment yhdessä Oculuksen kanssa. Sen pelaaminen on mahdollista kuitenkin myös Valve Indexin ja HTC Viven kaltaisilla visiireillä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän pettma kuva
pettma

No nyt on vihuilla tähtäys kunnossa.