Media Molecule haluaa tuoda käyttäjien Dreams-tuotokset muille alustoille ja kaupallisiksi / Uutiset / pelaaja.fi

Media Molecule haluaa tuoda käyttäjien Dreams-tuotokset muille alustoille ja kaupallisiksi

28.10.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
Media Molecule, Dreams

Media Moleculen yksi perustajista, Kareem Ettouney, on paljastanut studion aikeista antaa käyttäjille mahdollisuus kaupallistaa ja julkaista muilla alustoilla Dreamsissa luodut projektinsa.

– Vastaus on ehdottomasti kyllä. Meillä on suunnitelmia, ominaisuuksia ja unelmia, jotka toivomme pystyvämme viemään 11. potentiaaliinsa, jotta ihmiset voisivat nauttia luomuksistaan täysin, Ettouney paljasti Italiassa järjestetyn View Conferencen tilaisuudessa.

Suunnitelmat ovat kuitenkin vasta aluillaan, mutta tulevaisuudessa Media Molecule haluaisi, että Dreamsissa luodut kokemukset voitaisiin tuoda pelin ulkopuolelle koettaviksi ja kokonaan uusille alustoille PlayStation 4:n ulkopuolelta. Ettouney paljasti myös studion olevan halukas tuomaan Dreams itsessään uusille alustoille, kuten pc:lle, jota monet käyttävät luovassa työssä.

Kaupallistamisen myötä käyttäjät pystyisivät puolestaan pyytämään rahaa tuotoksistaan.

– Tavoitteemme Dreamsin suhteen on pitää se elinvoimaisena seuraavan 20 vuoden ajan. Jatkaa sen laajentamista, kasvattamista ja parantamista, Ettouney paljastaa studion pitkäaikaisista suunnitelmista.

Lähde: Games Industry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

"Kaupallistamisen myötä käyttäjät pystyisivät puolestaan pyytämään rahaa tuotoksistaan."

Tästä tulee väkisinkin Bethesdan modi-kauppa flashbäckit. Ainoastaan ArmA-sarja on mielestäni tähän mennessä ollut ainoa joka on hoitanut tuon asian tyylillä. Joka tapauksessa ostaisin pelin heti jos ilmestyy Steamiin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En ole kyllä tästä teoksesta vielä yhtään varma. Ei myöskään ole kauheasti luottoa että tuolla voitaisiin tehdä kovin montaa teosta, joista olisin valmis maksamaan. Katsellaan nyt kuitenkin.

Nostoja