Media Molecule haluaa tuoda käyttäjien Dreams-tuotokset muille alustoille ja kaupallisiksi

Dreamsin pitkänajan suunnitelmissa on tuoda tuotokset myös muiden alustojen nautittaviksi.

28.10.2019 10:56

Media Moleculen yksi perustajista, Kareem Ettouney, on paljastanut studion aikeista antaa käyttäjille mahdollisuus kaupallistaa ja julkaista muilla alustoilla Dreamsissa luodut projektinsa.

– Vastaus on ehdottomasti kyllä. Meillä on suunnitelmia, ominaisuuksia ja unelmia, jotka toivomme pystyvämme viemään 11. potentiaaliinsa, jotta ihmiset voisivat nauttia luomuksistaan täysin, Ettouney paljasti Italiassa järjestetyn View Conferencen tilaisuudessa.

Suunnitelmat ovat kuitenkin vasta aluillaan, mutta tulevaisuudessa Media Molecule haluaisi, että Dreamsissa luodut kokemukset voitaisiin tuoda pelin ulkopuolelle koettaviksi ja kokonaan uusille alustoille PlayStation 4:n ulkopuolelta. Ettouney paljasti myös studion olevan halukas tuomaan Dreams itsessään uusille alustoille, kuten pc:lle, jota monet käyttävät luovassa työssä.

Kaupallistamisen myötä käyttäjät pystyisivät puolestaan pyytämään rahaa tuotoksistaan.

– Tavoitteemme Dreamsin suhteen on pitää se elinvoimaisena seuraavan 20 vuoden ajan. Jatkaa sen laajentamista, kasvattamista ja parantamista, Ettouney paljastaa studion pitkäaikaisista suunnitelmista.

Lähde: Games Industry

Lisää luettavaa