Mediaa seuraavasta Silent Hillistä / Uutiset / pelaaja.fi

Mediaa seuraavasta Silent Hillistä

2.05.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
16

Konami on julkaissut kaksi uutta videota ja tukun kuvia PSP:lle saapuvasta Silent Hill Originsista. Pelin julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu.

Pelivideo 1 (Wmv, 10,6 Mt)

Pelivideo 2 (Wmv, 10,6 Mt)

sh0_33.jpg

sh0_30.jpg

sh0_28.jpg

sh0_24.jpg

sh0_21.jpg

sh0_14.jpg

sh0_19.jpg

sh0_11.jpg

sh0_4.jpg

sh0_2.jpg

sh0_1.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Goodwin kuva
Goodwin

Konami on tainnut repiä kaikki tehot PSP:estä, näyttää ihan pirun hienolta!

Käyttäjän Ryynix kuva
Ryynix

Olinpa unohtanut tämän pelin ihan täysin ja luulinkin olevan kyse PS3:lle (360?) tulevasta versiosta. Siittä huolimatta tämä(kin) on kyllä pakko-ostos.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ohoh:) lisää syitä hankkia psp jonain päivänä:D

Käyttäjän Tuulisti kuva
Tuulisti

Näin yleisesti ottaen kuplin sydämiä kun Silent Hill edes mainitaan, mutta nuo kuvat eivät vielä yksinään riitä sytyttämään ainakaan ilmiliekkeihin. Odotan silti innolla.

Ympäristössä on selvästi alkuperäistä SH-tyyliä ja sankarikin on kunnon luuserin näköinen. Hoitsulla tiukka ryhti ja uudet kengät. Liivi Heatherilta. Kyltti elokuvasta. Ostan.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Hyvältä näyttää. Jospa peliin vielä saataisiin ongelmien muodossa jotain uuttakin, niin olisin iloinen. Pakko-ostos joka tapauksessa, ellei nyt aivan täysin kuse.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Eikös tämä ole se jenkkitiimin tuotos, jolla ei ole mitään tekemistä pääsarjan tekijöiden kanssa?

Käyttäjän Tuulisti kuva
Tuulisti

Eikös Silent Hillin pulmat perinteisestikin ole keskivertoa luovempia ja monipuolisempia? Siis Resi-tyylisen etsi-esine-hornan-tuutista-ja-tuo-se-tänne-niin-avaat-oven -pulmien lisäksi. En ainakaan muista että sarjassa olisi koskaan sorruttu kaikkein pahimpiin kliseisiin kuten palikoiden työntelyyn, mutta hölmöltähän se näyttäisikin jos James (tai joku muu SH-sankari) työntelisi itsensä kokoisia kivilohkareita kentällä kuin Link konsanaan... ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvältä näyttää. PSP :n tehot pannaan kunnon käyttöön. Kannattaa kattoo myös ton traileri, se on erittäin hieno.

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Vihdoinkin, tämän kohdalla oli niin pitkään hiljaisuutta, että huhuttiin mm. projektin täydellisestä jäädyttämisestä.Trailerit osoittivat, että suunta on kohti ykkösosan tyyliä, kyllä kelpaa! Vaikkei USA-tiimi olekkaan kaikkein kokenein, luottoa silti löytyy. Uskoisin, että aika tarkasti Team Silent valvoo pelin kehitystä jne.

Käyttäjän Cyrus kuva
Cyrus

Se jenkki-tiimi on dropattu ja samalla dropattiin mm. se RE4 kuvakulma ja muutenkin tyyliä on muuteltu melko rajusti. Peliä kehittää nyt muistaakseni joku Climax UK tai joku vastaava. Joka tapauksessa pakko-ostoshan tämä on.