Mediasoitin ja digitaaliset ennakkotilaukset Xbox Onelle – myös uusia myyntipaketteja julki / Uutiset / pelaaja.fi

Mediasoitin ja digitaaliset ennakkotilaukset Xbox Onelle – myös uusia myyntipaketteja julki

12.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Gamescom-messuviikon kunniaksi Microsoft on julkistanut listan ominaisuuksista, joita Xbox One on saamassa lähikuukausina.

Major Nelson -blogista löytyvä lista sisältää joukon jo tiedetty yksityiskohtia, mutta myös hieman tuoreempiakin tietoja. Eräänä huomattavimpana uutuutena Xbox Onen on määrä pian toimia mediasoittimena, joka kykenee toistamaan useita erilaisia mediatiedostoja USB:n ja DLNA-verkon välityksellä.

Osana tiistaista Gamescom-lehdistötilaisuuttaan Microsoft lisäksi varmisti, että mahdollisuus ennakkotilata ja -ladata pelejä Xbox Onella on viimein saavuttamassa konsolin. Ensimmäiset ominaisuuksia tukevat pelit ovat Forza Horizon 2 ja FIFA 15.

Kolme uutta Xbox One -myyntipakettia vahvistettiin Gamescomissa myös Eurooppaan. Yksi näistä on noin 400 euron Sunset Overdrive -paketti, jossa valkoisen konsolin mukana tulee digitaalinen versio Sunset Overdriven Day One -versiosta, joka pakkaa mukaansa hieman ylimääräistä lisäsisältöä. Hieman vastaavanlainen paketti on tulossa myös FIFA 15:stä. Kyseistä peliä on tosin jo tarjoiltu Suomessa pidämmänkin aikaa konsolin kylkiäiseksi.

Mielenkiintoisin viritelmä uusista myyntipaketeista on Call of Duty: Advanced Warfarea varten työstetty setti. Paketista mukaansa saa valmiiksi asennetun Advanced Warfaren Day Zero -version ohella nimittäin pelin mukaan brändätyn Xbox One -konsolin, joka on varustettu teratavun kokoisella kovalevyllä. Paketin suositushinta on noin 500 euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus

nimittäin pelin mukaan brändätyn Xbox One -konsolin, joka on varustettu teratavun kokoisella kovalevylle. Paketista saa pulittaa noin 500 euroa.

Kannattaa panostaa ulkoiseen kovoon ennemmin, itse taisin jotain 150€ maksaa 4T kovosta. Ei lopu tallennustila ihan heti kesken, näiden nykypelien kokojen takia.

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames

Jees vihdoinki mp3 tuki tulossa, ja toivottavasti soitin toimii taustalla samalla lailla kuin 360:ssä.

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus käyttäjältä gurgi

Lainausnimittäin pelin mukaan brändätyn Xbox One -konsolin, joka on varustettu teratavun kokoisella kovalevylle. Paketista saa pulittaa noin 500 euroa. Kannattaa panostaa ulkoiseen kovoon ennemmin, itse taisin jotain 150€ maksaa 4T kovosta. Ei lopu tallennustila ihan heti kesken, näiden nykypelien kokojen takia.

Olikos kovosi ulkoinen ja usb 3.0 standardia ? Ykkösboksi ei muistaakseni "syö" kovoja kuten 360.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Portable

Olikos kovosi ulkoinen ja usb 3.0 standardia ? Ykkösboksi ei muistaakseni "syö" kovoja kuten 360.

Jep oli ulkoinen ja usb 3.0, lisäksi kovo tajuaa koska Xone käynnistyy ja sammuu seuraten tätä. Kätevää.

Nostoja