Gamescom-messuviikon kunniaksi Microsoft on julkistanut listan ominaisuuksista, joita Xbox One on saamassa lähikuukausina.

Major Nelson -blogista löytyvä lista sisältää joukon jo tiedetty yksityiskohtia, mutta myös hieman tuoreempiakin tietoja. Eräänä huomattavimpana uutuutena Xbox Onen on määrä pian toimia mediasoittimena, joka kykenee toistamaan useita erilaisia mediatiedostoja USB:n ja DLNA-verkon välityksellä.

Osana tiistaista Gamescom-lehdistötilaisuuttaan Microsoft lisäksi varmisti, että mahdollisuus ennakkotilata ja -ladata pelejä Xbox Onella on viimein saavuttamassa konsolin. Ensimmäiset ominaisuuksia tukevat pelit ovat Forza Horizon 2 ja FIFA 15.

Kolme uutta Xbox One -myyntipakettia vahvistettiin Gamescomissa myös Eurooppaan. Yksi näistä on noin 400 euron Sunset Overdrive -paketti, jossa valkoisen konsolin mukana tulee digitaalinen versio Sunset Overdriven Day One -versiosta, joka pakkaa mukaansa hieman ylimääräistä lisäsisältöä. Hieman vastaavanlainen paketti on tulossa myös FIFA 15:stä. Kyseistä peliä on tosin jo tarjoiltu Suomessa pidämmänkin aikaa konsolin kylkiäiseksi.

Mielenkiintoisin viritelmä uusista myyntipaketeista on Call of Duty: Advanced Warfarea varten työstetty setti. Paketista mukaansa saa valmiiksi asennetun Advanced Warfaren Day Zero -version ohella nimittäin pelin mukaan brändätyn Xbox One -konsolin, joka on varustettu teratavun kokoisella kovalevyllä. Paketin suositushinta on noin 500 euroa.

Lisää luettavaa