Omalaatuinen pelikauppa Humble Bundle on löytänyt uuden yllätysomistajan. Vastaisuudessa se toimii osana samaa perhettä IGN:n kanssa, joka tunnetaan parhaiten pelejä, elokuvia ja kaikkea siltä väliltä käsittelevänä viihdesivustona.

Hankinnan ei pitäisi suuremmin vaikuttaa Humble Bundlen toimintaan, sillä sen on määrä pitää itsenäisyytensä ja lähinnä hyödyntää jatkossa IGN:llä tarjottavissa olevia resursseja. IGN:n johtajan Mitch Galbraithin mukaan tarkoituksena ei ole siis ”korjata jotakin, mikä ei ole rikki”. Hän on myös vannonut, että IGN pyrkii löytämään luotettavan linjan, jolla se käsittelee Humble Bundlea sisällössään tulevaisuudessa.

Viimeisinä vuosina Humble Bundle on kasvanut melkoisesti toiminnaltaan. Alunperin se tunnettiin lähinnä pelipaketteja maksa mitä jaksat -mentaliteetilla myyneenä tahona, mutta sittemmin se on avannut myös oman perinteisen kauppapaikansa ja jopa ryhtynyt indiepelijulkaisijaksi. Kaiken tämän taustalla iso osa sen tuotoista on ohjattu aina hyväntekeväisyyteen.

– Me olemme työskentelemässä kovemmin kuin koskaan tuodaksemme teille parhaat peli- ja kirjapaketit sekä alennukset hoitaen samalla Humble Monthlya ja uutta julkaisuhankettamme. Me pidämme oman toimistomme, kulttuurimme ja mahtavan tiimimme IGN:n auttaessa meitä viemään suunnitelmiamme eteenpäin. Keräämme vielä aina vain enemmän rahaa hyväntekeväisyyteen, Humble Bundlen perustajajäsen ja toimitusjohtaja Jeffrey Rosen vannoo.

Lähde: Humble Mumble, Gamasutra, Polygon

Lisää luettavaa