Mega Man 11 on tosiasia – tältä näyttää peli-ikonin paluu! / Uutiset / pelaaja.fi

Mega Man 11 on tosiasia – tältä näyttää peli-ikonin paluu!

4.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Mega Man 11 on tulossa. Capcom paljasti uuden tasoloikkaseikkailun sinisen pommittajan 30-vuotista taivalta juhlistavassa verkkolähetyksessä, jossa pelistä näytettiin ensimmäinen traileri.

Mega Man 11 on jälleen sivulta kuvattu peli, mutta tällä kertaa täysin uudella ulkoasulla varustettu sellainen. Vanhat pikselityylit on jätetty historiaan ja sen sijaan uutukainen käyttää hyödykseen 3D-grafiikkaa, mitä nyt silti hyvin piirroshenkisellä otteella. Monet tutut elementit näyttävät olevan edelleen osa seikkailua aina vaihtelevista aseista persoonallisiin vihollisiin.

Mega Man 11 julkaistaan vuoden 2018 lopulla. Se on kehitteillä Capcomilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle.

Samaisen lähetyksen yhteydessä Capcom on vahvistanut, että Mega Man X -pelit 1-8 ovat tulossa kesällä nekin vielä samaisille nykylaitteille jossain muodossa. Mega Manit 1-10 vahvistettiin samalla erikseen Switchille Legacy Collectionien muodossa keväälle.

Lue myös kehittäjien näkemykset, miksi peli-ikoni vietti lähes vuosikymmenen hiljaiseloa!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

No on kyllä monta peliä. Taitaa jäädä hankkimatta täydellinen kokoelma.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei tuo 11 pahalta näytä vaikka näissä aina vähän vierastaakin 2.5D grafiikoita.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Näyttää 10-kertaa paremmalta kuin Mighty No. 9. Siihen ei tosin paljon vaadita.

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Näyttää tosi hyvältä ja tulee vielä Switchille. Pakko ostos! :)

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Ai että, tuo 11 näyttää lupaavalta! Ja X-kokoelmaa (Vaikkakin en ihmettelisi jos tulisivat kahdessa erässä) on sellainen mitä olenkin toivonut Legacy Collectionista asti!

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Hyvää tasohyppelyä ei voi olla liikaa! Ostan Switchille!

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Hieno uutinen, Monelle mega man 2 on kaikkein tärkein. Mulle se on mega man 9, Koska se on ensimmäinen megaman mitä olen koskaan pelannut. Mega Man 9 dr wily stage 1.musiikki on parempi, Kun Mega man 2 dr wily stage 1.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Qlaos

Ja X-kokoelmaa (Vaikkakin en ihmettelisi jos tulisivat kahdessa erässä) on sellainen mitä olenkin toivonut Legacy Collectionista asti!

Todellakin tulee kahdessa erässä, sillä miksi kukaan tekisi täydellisiä tai järkeviä kokoelmia kun voi rahastaa vajailla tai muuten huonommilla kokoelmilla.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Eipä ole vielä yhtäkään Megamania tullut pelattua (vaikka vuodesta -96 alkaen on tullut pelailtua), mutta tälle voisi ehkä antaa mahdollisuuden, jos ei floppaa kuten Mighty No. 9

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Tämä on Capcomin tapa näyttää keskisormea Keiji Inafunelle, "This is for Mighty No.9!"

Hype on kyllä päällä samalla tavalla kun Mighty No.9 Kickstarter julkistettiin, me haluttiin Mega Mania ja sitä ei saatu, mutta nyt tulee, pidän kuitenkin housut jalassa, peli saattaa pettää. Traileriksi kuitenkin onnistunut, uudesta ulkoasusta tehtiin iso juttu siirtymällä kasibittisestä moderniin asuun, Mega Buster on tuotu takaisin, Slide tuotu takaisin, kuullaan vähän Mega Manin uuttaa ääntä ja yhden Robot Masterin asettakin näytetään...ja se ase ei ole hyödytön!

Nostoja