Mega Man 11 vahvistui syksylle – katso paljastuksilla kyllästetty uutuustraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Mega Man 11 vahvistui syksylle – katso paljastuksilla kyllästetty uutuustraileri

29.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Klassinen tasoloikkasankari Mega Man seikkailee taas uusissa merkeissä lokakuun 2. päivä. Capcom on vahvistanut, että niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella, Switchilla kuin Windows-koneillakin päästämään ottamaan tuolloin mittaa Mega Man 11:stä.

Uudella trailerilla pelistä on jaettu paljon uusia yksityiskohtia. Pikaisen esittelyn saavat niin muutamat pelin pomovastustajat kuin paluun tekevät Rush-apuvälineet. Erikoisempi näky videolla on vuorostaan Double Gear -järjestelmä, joka antaa Mega Manille niin mahdollisuuden hidastaa aikaa kuin myös kyvyn voimistaa itseään väliaikaisesti.

Hinnaksi pelille on muodostumassa 30 euroa.

Vielä ennen Mega Man 11:n tuloa julkaisunsa ovat saamassa kaksi kappaletta Mega Man X -kokoelmapaketteja. Mega Man X Legacy Collectionit saapuvat PS4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle heinäkuussa.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Block Man:in taisto herätti vähän huolta pomotaisteluiden suhteen, se että hahmo muuttuu isoksi on uniikki sarjalle kyllä, mutta jos se toistaa itseään liian monta kertaa se vain pitkittää keinotekoisesti taistoa, jota en halua. Muuten peli näyttää hyvältä, saatan ostaa Steam Awards:eista.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Megamaneja toki tuli nuoruudessa pelattua mutta ehkä koska en koskaan päässyt niitä läpi, eivät ne ole saaneet omissa kirjoissa erityistä statusta. No, ehkä musiikit iskee yhä mutta muuten ei kummemmin. Toisaalta en minä Marioitakaan silloin läpäissyt ja silti niissä on sitä jotain yhä. MUTTA tämä näyttää ihan mielenkiintoiselta ja syynä lähinnä tuo hidastuskyky.

Nostoja