Pelaajan toimitukseen pamahti uutispommi suoraan legendaariselta Mega Man -kehittäjä Keiji Inafunelta.

Herra kirjoittaa näin:

– Siitä asti kun lähdin edellisestä työpaikastani joulukuussa 2010, olen kuumeisesti miettinyt miten kykenen ylläpitämään ihmisten odotuksia itsenäisenä pelinkehittäjänä. Mitä ihmiset minulta odottavat? Mitä he haluavat minun tekevän seuraavaksi?

– On kulunut puolitoista vuotta siitä, kun ryhdyin itsenäiseksi. Saan kiittää onneani siitä, että olen kyennyt julkistamaan useita projekteja tänä aikana. Kolme kaupallista julkaisua, kolme sosiaalista peliä, lukemattomia puheita erinäisissä seminaareissa, paneelikeskusteluja ja kolme kirjaa. Silti kysyn itseltäni: Olenko tosiaan kattanut kaiken?

– Mielestäni jotain uupui. Jotain, jota ihmiset odottavat minulta eniten. On ihan sama minne menen, ihmiset kysyvät aina samaa: Joko työskentelet sen parissa? Milloin se julkaistaan? Lännessä odotukset tuntuvat olevan vielä korkeammat.

– Ihmisten odotus koskee zombiepeliäni. Zombiepelejä on markkinoilla jo lukuisia, mutta silti olen ymmärtänyt, että kansa haluaa nimen omaan Inafunen zombiepelin. Olen imarreltu ja kiitollinen zombierakastajan maineestani, ja siksi haluan vastata kysyntään.

– Pelin konsepti syntyi hyvin nopeasti siirtyessäni itsenäiseksi. En halua paljastaa liikoja aivan vielä, mutta toivon teidän nauttivan seuraavasta pelistäni, joka on täynnä rakkautta, zombeja, ninjoja, robotteja ja toimintaa. Sen nimi on Yaiba.

Toivottavasti olette innoissanne, minä ainakin olen.

Lisää luettavaa