Mega Man Legendsin henkinen seuraaja sai rahoittajan, Kickstarter-kampanja kuitenkin jatkuu (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Mega Man Legendsin henkinen seuraaja sai rahoittajan, Kickstarter-kampanja kuitenkin jatkuu (päivitetty)

31.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Mega Man Legends -sarjan henkiseksi seuraajaksi kaavailtu uusi Keiji Inafunen peli Red Ash: The Indelible Legend ei tarvitsekaan enää joukkorahoitusta päästäkseen vauhtiin. Pelistä vastaava Comcept-studio on kertonut ryhtyneensä yhteistyöhön kiinalaisen Fuze-viihdeyrityksen kanssa, minkä ansiosta sillä on nyt takanaan tarpeeksi varoja voidakseen luoda Red Ashille kaavailemansa kahdeksan tunnin mittaisen "prologi-kampanjan".

Red Ashin prologin Comcept on aikeissa tuoda niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin. Studion toiveena on, että prologi herättäisi valmistuessaan maailmalla sen verran kiinnostusta, että yhtiö voisi saada sen avulla lopulta kasaan rahat täysiversin Red Ash -pelin kehitykseen.

Valmiiksi rahoitetusta prologista huolimatta Comcept ei ole kuitenkaan aikeissa sulkea pelille heinäkuun alussa avattua Kickstarter-sivua ennenaikaisesti. Yhtiön mukaan kaikki sen kautta mahdollisesti vielä saatava rahoitus on nimittäin tarkoitus käyttää ylimääräisen sisällön luomiseen.

Nähtäväksi nyt vain jää, miten Red Ashin ylimääräisen sisällön suhteen käy. Jotta Comcept saisi Kickstarterista nimittäin penniäkään, on projektin kerättävä rahoituspalvelussa kasaan vähintään 800 000 dollarin edestä tukea. Kirjoitushetkellä pelin potti seisoo vajaassa puolessa miljoonassa, eikä rahoitusaikaa ole enää jäljellä kuin ensi viikon alkuun asti.

Comcept ei ole myöskään vielä kyennyt kertomaan, millaista ylimääräistä sisältöä Kickstarter-tuella voitaisiin ylipäätänsä peliin edes saada.

Red Ash on ollut entisenä Mega Man -kehittäjänä tunnetun Inafunen toinen Kickstarter-peliprojekti. Parhaillaan hänen Comcept-studionsa valmistelee myös kaksiulotteisia Mega Man -pelejä muistuttavaa Mighty No. 9 -seikkailua, jonka pitäisi saada julkaisunsa vielä tulevan syyskuun aikana. Red Ashin prologikampanjan rinnalla Comcept on yrittänyt hakea Kickstarterissa erikseen rahoitusta myös Red Ash -aiheiselle animaatiolle.

Päivitys kello 17.40: Comcept on paljastanut, mitä kaikkea se on aikeissa lisätä Red Ashin prologiin, jos projektin Kickstarter-kampanja saavuttaa 800 000 dollarin minimitavoitteensa. Kyseisellä rahamäärällä kehittäjä pääsee lisäämään peliin niin ylimääräisen haasteluolaston, uuden pelattavan hahmon kuin myös prologin läpäisystä aukeavan uuden pelitilan, jossa päästään uudelleenrakentamaan pääseikkailun yhteydessä tuhoutunutta kylää.

Comcept on myös vakuutellut, että vaikka se on kertonut parhaillaan kehitteillä olevan Red Ashin prologin olevan kahdeksan tunnin pituinen tarinaltaan, pitäisi siitä löytyä myös sivupuuhasteltavaa, joka auttaa pidentämään prologin pituutta. Varmaa nyt myös, että prologia pääsee pelaamaan halutessaan niin englannin kuin japaninkin kielellä.

Lähde: Red Ash (Kickstarter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Makee kokonaisuus tossa otsikon alla (vasen) olevassa kuvassa.