Mega Manin manttelinperijä esittäytyy räiskyvällä videolla / Uutiset / pelaaja.fi

Mega Manin manttelinperijä esittäytyy räiskyvällä videolla

30.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Viime vuoden lopulla paljastettu Mighty No. 9 on saanut ensimmäisen hieman kunnollisen trailerinsa. Uuden videon myötä peli tekeekin viimeistään selväksi sen, miten paljon se lopulta seuraakaan vanhojen kunnon Mega Manien jalanjälkiä.

Lähes neljän miljoonan dollarin joukkorahoitussummalla kehitettävällä Mighty No. 9:llä on vielä matkaa valmiiksi tuotteeksi, sillä peli on määrä saada ulos vasta ensi vuoden kevään puolella. Kenties odotus voi kuitenkin olla varsinkin vanhojen Mega Man -pelien faneille sen arvoinen, sillä projektia vetää Mega Manin luojaksi monissa yhteyksissä tituleerattu Keiji Inafune. Pelin kehitykseen osaa ottaa myös japanilainen Inti Creates -pelitalo, joka on työstänyt Capcomille muun muassa useita Mega Man Zero -sarjan pelejä.

Aiemmin Mighty No 9:stä on ollut kunnolla nähtävillä lähinnä keskeneräisempää materiaalia. Tästä esimerkkinä oheinen videopätkä.

Mighty No. 9 on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle, Wii U:lle, 3DS:lle, Vitalle, Windowsille, OS X:lle ja Linuxille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus

Mighty No. 9 on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle, Wii U:lle, 3DS:lle, Linuxille, Windowsille, OS X:lle ja Linuxille.

Onko Linux niin hyvä että pitänyt listata kahdesti vai muuten vain lista niin pitkä? :P
Vita myös jäi listasta.

Tuota pelikuvaa katsellessa toivon todella että sisältäisi sisäänrakennetun stereo-3D tuen.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Vita ja Linux ovat niin lähellä toisiaan, niin en tietenkään odottanut, että joku nyt tuollaisesta lähtisi pilkkua rassaamaan. Korjasin tilanteen kuitenkin.

-Panu

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Olipas Mega Drivemainen musiikkiraita...

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Sanalla sanoen tämä tuotos näyttää räikeältä Megaman-kopiolta. Ei sillä että se olisi välttämättä paha asia - aion mahdollisesti itsekin ostaa tämän pelin -, mutta eikö Inafune voisi koittaa luoda jotain joka olisi hiukan kunnianhimoisempaa? Tai omaperäisempää?

Vai onko niissä ihmisten teorioissa perää, joiden mukaan pelin silmiinpistävä samankaltaisuus Megamanin kanssa on Inafunen kettuilua Capcomia kohtaan (kuulemma siitä hyvästä, miten he ovat hänen aiempaa luomustaan kohdelleet)? Ja vaikka näin olisikin, eikö hän silti voisi yrittää luoda jotain uutta menestystarinaa sen sijaan että nykyinen tuotos ratsastaisi näin vahvasti edeltäjänsä maineella? Ah arvaan, enemmän rahaa vähemmällä vaivalla, näinkö se menee?